Kuopiossa kesäloma on Kiva Kesä!

Iloinen joukko koululaisia juoksee reput selässään kohti kameraa.

Kesälomien aikana on tarjolla mukavaa tekemistä eri-ikäisille koululaisille ja perheille sekä ulkona että sisällä. Maksuttomia menoja ja tapahtumia on runsaasti. Kiva Kesä -ohjelma löytyy kootusti Kuopion Seinältä  Tapahtumaportaali | Kuopion Seinä (kuopionseina.fi)

Kiva Kesän ohjelmassa on runsaasti tapahtumia, työpajoja, kursseja ja päiväleirejä mm. kädentaitoja, liikuntaa, luontoseikkailua, tanssia, tiedettä, pelikoodausta, sirkusta, teatteria, sanataidetta, muotoilua ja eläinten hoitoa. Niiralassa sijaitsevassa liikennepuistossa vietetään kesäkauden avajaisia lauantaina 25.5. ja liikennepuisto on kesällä avoinna arkisin klo 10–17.

Kuopion museoiden vaihtuvissa näyttelyissä ja perusnäyttelyissä riittää katsottavaa ja tutkittavaa vaikka koko päiväksi. Museoissa ja kaupunginkirjastossa on kesän aikana lapsille ja nuorille erilaisia työpajoja, mobiilipelejä ja opastuksia. Kuopion kaupungin museoihin sekä Ortodoksiseen kirkkomuseo RIISAan ja VB-valokuvakeskukseen on maksuton sisäänpääsy alle 18-vuotiaille.
Katso uusia ideoita kulttuurikäyntikohteiksi, etsi ulkoilumajoja, uimarantoja tai erilaisia liikuntapaikkoja Kuopion kaupungin verkkosivuilta: https://www.kuopio.fi/vapaa-aika-ja-hyvinvointi/

Ohjelma täydentyy kesän aikana. Tarkastathan koko kesäloman ohjelman Kuopion Seinältä: Tapahtumaportaali | Kuopion Seinä (kuopionseina.fi)

Kiva Kesä -ohjelmaa tuottaa Kuopion kaupunki ja lukuisa määrä eri toimijoita.