Pikkunallet ja Ti-Ti Nalle seikkailevat Kuopion Musiikkikeskuksessa 25.11.

Ti-Ti Nalle ja muita nalleja talon ja metsän edessä.

Ensi marraskuussa Ti-Ti Nallen kanssa Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa seikkailevat pikkunallet. Maanantaina 25.11. klo 18 konsertissa koetaan uusi tarina, jossa nalleperheen pikkunallet ovat seikkailumielellä. Kaikki pääsevät laulamaan ja leikkimään osallistavassa esityksessä. Lipunmyynti konserttiin alkaa 3.6. klo 10.

Ma 25.11. Kuopion Musiikkikeskuksessa nalleperheen pikkunallet Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, Trioli ja pikkuinen Ti-Ri Vauva ovat seikkailumielellä. Konsertissa pohditaan, mitä mahtaa olla salaperäisellä ullakolla ja kuka kolistelee vanhan Nalletalon takapihalla. Pikkunallet pakkaavat reppunsa ja lähtevät masut täynnä kaurapuuroa kohti seikkailujen päivää. Seikkailussa ovat mukana myös Hirsimetsän muut asukkaat.

Luvassa on jälleen Riitta Korpelan käsikirjoittama ja ohjaama koko perheen musiikkiseikkailu, missä jokainen saa olla mukana laulamassa, leikkimässä ja tanssimassa. Konsertin ikäsuositus on 0 vuodesta eteenpäin, ja sen kesto on n. 1 tunti. Konsertin jälkeen nallet ovat yleisön halailtavina, ja myynnissä on myös Ti-Ti tuotteita.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 24 € / 88 € perhelippu sis. 4 hlöä. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.  

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus ma-pe klo 13-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Lippupisteen valtakunnalliset myyntipisteet ja R-kioskit (vain lunastus varausnumerolla). eLiput Lippupisteen verkkokaupasta.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS 
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus