Väinölänniemen tenniskentät on taas auki – yksittäisvuorojen varaus käyntiin

Tenniksen kesäkausi Kuopiossa on nyt virallisesti auki, kun Väinölänniemen tenniskenttien yksittäisvuorojen varaus käynnistyi maanantaina 3.6.2024. Yksittäisvuoroja pystyy varaamaan tenniskenttien ja uimarannan väliin jäävän rakennuksen asiointitiskiltä, joka on avoinna arkisin 3.6.-15.9. klo 8.00-21.00 ja viikonloppuisin klo 9.00-21.00.

Vänärillä on tennikseen yhteensä kuusi massakenttää. Kenttien läheisyydestä löytyy myös pukukopit ja wc-tilat, sekä kioskikahvio. Kenttien vierestä löytyy myös ulkokuntosali ja pelien jälkeen palauttelu onnistuu Vänärin uimarannalla.

Lue lisää Vänärin tenniskenttien varaamisesta: Väinölänniemen tenniskenttäalue

Kuopiossa on myös paljon tenniskenttiä ympäri kaupunkia, joihin voi tehdä maksuttomia varauksia suoraan kentillä oleviin vuorolistoihin. Tiedot kaikista tenniskentistä löytyvät täältä: Tenniskentät – Kuopio