Satoa ja Elonkorjuujuhlat 23.-24.8. Kauppatorilla

Iloisia ihmisiä kippistämässä laseja ravintolateltassa varhaissyksyllä

Satoa Kuopio siirtyy Kauppatorille Elonkorjuujuhlien yhteyteen – tarjolla totuttuun tapaan paikallisia herkkuja!

Jo jokavuotiseksi perinteeksi muodostunutta, aiemmin Kuopion Kauppakadulla vietettyä Satoa Kuopio Food Festivalia vietetään tänä vuonna uusissa puitteissa Kuopion kauppatorilla. Tapahtuma järjestetään pe-la 23.–24.8. klo 11–20 samanaikaisesti niin ikään kauppatorilla vietettävän Elonkorjuujuhlan kanssa.

Satoa tapahtuma-alueella ravintolat ja muut ruoka-alan toimijat myyvät pieniä paikallisista raakaaineista valmistettuja maisteluannoksia. Tämän vuoden tapahtumassa annoksia tarjoavat jo aiemmista Satoa tapahtumista tutut Bierstube, Harri’s Food Factory, Havu Kitchen & Bar, Hodarikoju, Puijon Torniravintola, Ravintola Ehtoo, Savoste, Sawohouse, Sweetown ja Uudistalo sekä uudet tulokkaat Ravintola Ehta, Saimaan Tuore ja Umami Kuopio. Ravintoloiden menut julkaistaan heinäkuun aikana.

Tapahtuman oheisohjelmaa tuotetaan yhteistyössä Elonkorjuujuhlan kanssa. Elonkorjuujuhlien ohjelmassa on muun muassa Taste Savo popup, Savon Marttojen sienineuvontaa, isoja koneita ja Savonmaan mestarilypsäjä -kilpailu.

Ajankohtaista tietoa tapahtumasta on saatavilla tapahtuman verkkosivuilla www.satoa.fi ja tapahtuman sosiaalisen median kanavissa. Tapahtuman tuottaa Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset.