Kaartokatu suljetaan läpiajoliikenteeltä välillä Keihäskatu – Urheilukatu

Työmaa-aita lähikuvassa, jossa kyltti: Työmaa-alue, asiattomilta pääsy kielletty

Kaartokadun saneeraus Keihäskadun risteysalueella alkaa maanantaina 1.7. Läpiajoliikenne kielletään Keihäskadun ja Urheilukadun välisellä osalla. Tonteille ajo on sallittu Keihäskadun ja Raviradantien välisellä osuudella.

Jalankulku- ja pyöräilyliikenne ohjataan käyttämään Kaartokadun urheilukentän puoleista jalkakäytävää. Työ pyritään tekemään siten, että Kaartokadun ja Keihäskadun risteysalue saadaan käyttöön elokuun alkuun mennessä. Liikennerajoitukset puretaan asteittain töiden valmistuessa. Koko saneeraus valmistuu lokakuun loppuun mennessä.

Katso karttakuva liikennejärjestelyistä.

Pyydämme huomioimaan työkoneet, työmaaliikenteen ja putkikaivannot liikuttaessa työalueen läheisyydessä vaaratilanteiden välttämiseksi. Erityisesti lapsille tulee painottaa varovaisuuden noudattamista työalueen läheisyydessä. Aidattujen ja varoitusnauhoilla eristettyjen alueiden sisäpuolella oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Rakennuttajina toimivat Kuopion kaupunki / kaupunkiympäristön palvelualue ja Kuopion Vesi Oy. Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy.