Matkailuneuvojat palvelevat tänäkin kesänä matkailijoita ja kaupunkilaisia

Kuvassa vuoden 2024 matkailuneuvoja Mualiman Napa Shopissa.
Kuvassa yksi kesän 2024 matkailuneuvojista Mualiman Napa Shopissa

Kuopion kaupungin matkailuneuvojat palvelevat kesän Kuopion torin laidalla.

Sekä matkailijat että kaupunkilaiset voivat kysyä matkailuneuvojilta matalalla kynnyksellä vinkkejä kesäpäivän tai loman viettoon. He antavat mielellään vinkkejä käyntikohteista, aktiviteeteista, luontokohteista ja tulevista tapahtumista Kuopiossa sekä lähialueilla.

Matkailuneuvojat ovat tavoitettavissa torilla sijaitsevasta lasipaviljongista eli Mualiman Napa Shopista 11.6.-16.8.2024. Matkailuneuvojat palvelevat asiakkaita torilla kesäkuun aikana tiistaista perjantaihin kello 9-16, lauantaisin kello 9-15 ja heinäkuun alusta elokuun puoliväliin joka päivä maanantaista lauantaihin. Matkailuneuvontaa on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Matkailuneuvojiin saa helposti yhteyden myös puhelimitse 017 182 584 tai sähköpostilla kaupunkiymparisto@kuopio.fi.

Lue lisää Mualiman Napa Shopista.