Asiointi ja neuvonta

Tuoreimmat uutiset

E-lomakejärjestelmässä huoltokatko 9.6.2022 klo 17-19

Kuopion kaupungin E-Lomakejärjestelmässä on huoltokatko torstaina 9.6.2022 klo 17 - 19. Huoltokatkosta aiheutuu koko E-lomakejärjestelmän, mukaan lukien kaikkien sillä toteutettujen lomakkeiden käyttökatko.
Lue lisääTietojaE-lomakejärjestelmässä huoltokatko 9.6.2022 klo 17-19 »

​Etätyökäytännöt jatkuvat koronatilanteesta riippumatta valtuustotalolla

Valtuustotalolla työskentelevien asiantuntijoiden etätyökäytännöt jatkuvat koronatilanteesta riippumatta. Asiantuntijapalvelut toimivat myös etänä ja esimerkiksi puhelimitse.
Lue lisääTietoja​Etätyökäytännöt jatkuvat koronatilanteesta riippumatta valtuustotalolla »

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu avoinna, henkilöstöä edelleen etätöissä

Valtuustotalolla asiakaspalvelu on avoinna aukioloaikojen mukaisesti. Asiakastapaamisista kannattaa sopia etenkin valtuustotalon työntekijöiden kanssa etukäteen.
Lue lisääTietojaKaupunkiympäristön asiakaspalvelu avoinna, henkilöstöä edelleen etätöissä »

Rakennusvalvonta suljettu heinäkuussa

Rakennusvalvonta on suljettuna heinäkuussa 5.-25.7.2021 välisenä aikana. Tänä aikana ei käsitellä lupahakemuksia tai tehdä katselmuksia. Kannattaa hakea lupa ajoissa lupapistepalvelun kautta.
Lue lisääTietojaRakennusvalvonta suljettu heinäkuussa »

E-lomakejärjestelmässä käyttökatko 16.2.2021 klo 8-16

Kuopion kaupungin E-Lomakejärjestelmä päivitetään uuteen versioon tiistaina 16.2. klo 8-16. Versiopäivityksestä aiheutuu koko E-lomakejärjestelmän, mukaan lukien kaikkien sillä toteutettujen lomakkeiden käyttökatko. Käyttökatko koskee kaikkia kaupungin lomakkeita, kuten erilaisia hakemus-, ilmoitus- ja ilmoittautumislomakkeita, jotka eivät ole käytettävissä päivityksen aikana.
Lue lisääTietojaE-lomakejärjestelmässä käyttökatko 16.2.2021 klo 8-16 »