Hyperhiihtoloma


Hyperhiihtoloma ja uusi Kids-ranneke tekevät Kuopiosta ison hiihtolomapuiston

Kuopion alueen hiihtolomatarjonta laajenee tänä vuonna niin maantieteellisesti kuin ajallisesti. Kuopion alueen hiihtoloma-ajan lapsille suunnattu palvelutarjonta kootaan ensimmäistä kertaa yhteen ja näin synnytetään Kuopion ”hiihtolomapuisto”. Kokonaisuuden ytimen muodostavat Suomen koulujen hiihtoloma-ajalle 16.2.-11.3.2018 perinteinen Kuopion Hyperhiihtoloma sekä Tahko/Kuopio Kids -konsepti.

www.kuopiokids.fi -sivustolta löytyvät mm. latukartat, tapahtumakalenteri, uimahallien ja museoiden erityistarjonta lomaviikoille. Iso osa Kids -konseptia on 3-15-vuotiaille tarkoitettu maksuton ranneke, joka symboloi sitä, että koko alueemme on oikea hiihtolomapuisto! Ranneke myös muistuttaa tarkistamaan päivän ohjelman ja edut. Ranneke on voimassa hiihtolomien ajan ja tarjoaa etuja ja ennen kaikkia ideoita lomapäiviin. Rannekkeita on rajallinen määrä ja jakopaikat löytyvät www.kuopiokids.fi -sivulta.

Perinteisen Kuopion Hyperhiihtoloman ohjelma viikolle 10 löytyy uudesta osoitteesta www.kuopionseina.fi/hyperhiihtoloma, josta voi napata mieleistä ohjelmaa mm. päivittäin tai alueittain jaoteltuna. Sivusto toimii myös mobiilissa ja ohjelma täydentyy hiihtolomaan saakka. Tarjolla on liikuntaa, kulttuuria, leirejä, retkiä, työpajoja, KalPan peli, talvitapahtumia, hauskaa toimintaa ja koettavaa eri puolilla Kuopiota.

KIDS Hyperhiihtolomat tuottavat Kuopion kaupunki, Kuopio Tahko Markkinointi Oy., järjestöt ja yksityiset toimijat.

 

 

Lisätietoja tapahtumasta Lisätietoja tapahtumasta

Kulttuurisuunnittelija
Jonna Forsman
vastuualue lapset ja nuoret
044 7182 468
jonna.forsman(at)kuopio.fi

Kulttuurisuunnittelija
Tiina Taskinen-Viinikainen
vastuualue tapahtumat
044 748 2374
tiina.taskinen-viinikainen(at)kuopio.fi