Lasten ja nuorten LIIKKIS-ranneke

Kuopiolaisille lapsille ja nuorille tarkoitetussa Liikkis-rannekkeessa kaupungin tuottamia hyvinvointipalveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen.

LIIKKIS -rannekkeeseen ovat oikeutettuja kaikki alle 20-vuotiaat kuopiolaiset.

Rannekkeen voi hankkia Kuopio-hallin, Kuntolaakson uimahallin sekä Lippumäen asiakaspalvelupisteistä 6 tai 12 kuukaudeksi kerrallaan. Rannekkeen hinta on 1.1.2023 alkaen:

LIIKKIS-rannekkeen hinnat 1.1.2023 alkaen

Lisäksi tulee ostaa 7,90 € maksava ranneke, johon etu ladataan. Uusi ranneke kadonneen tilalle 9,10 €.

6 kk42€
12 kk73.5€

Rannekkeella voi käyttää rajattomasti Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalleja sekä niiden kuntosaleja ja Kuopio-hallin kuntosalia sekä juoksurata-aluetta. Rannekkeella pääsee myös rajattomasti Puijon ensilumenladulle.

Rannekkeen etuihin kuuluu myös Kino Kuvakukon näytökset teatterin ikärajojen mukaisesti. Lisäksi rannekkeella saa 10 € alennuksen Kuopion kansalaisopiston alle 20-vuotiaille suunnattujen kurssien kurssimaksusta. Rannekkeen palvelutarjontaa täydennetään jatkossa.

HUOM! Kaupungin kuntosaleilla on 15-vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu vanhemman tai valmentajan läsnäollessa. Turvallisuussyistä alle 13-vuotiaita ei saa ottaa mukaan kuntosalille.

Liikkis-video

Ohita upote
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi tämän sisällön.