Elokuvateatteri Kino Kuvakukko ja Kino Manttu

Kino Kuvakukon sisääntulo.
Kino Kuvakukko ja Kino Manttu ovat koko kaupungin elokuvateattereita, jotka ovat kaupungin omistuksessa.

Kuvakukon sivut uudistuvat! Ohjelma päivittyy väliaikaisesti tälle sivulle, joten seuraathan sitä. Ohjelma löytyy tuttuun tapaan myös sosiaalisesta mediasta.

Kino Kuvakukon vanha verkkosivu (uudistuu)

Tämän linkin kautta pääset tutustumaan Kino Kuvakukon vanhaan sivustoon: kuvakukko.fi

Kino Kuvakukon löydät osoitteesta Vuorikatu 27, Kuopio / Puh. 017 182 470. Nilsiän Kino Mantun löydät osoitteesta Vesitornintie 1, Nilsiä.

Hinnasto

Kuvakukko

Liput: 11,00€ /9,00€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät), arkimaanantaisin- ja tiistaisin kaikki liput 9,00€, arkipäivinä ennen klo 16 alkaviin esityksiin kaikki liput 9,00€. Sarjaliput (kuusi näytöstä) 55,00€/45,00€. Liikkis-kortilla maksutta.

Lipunmyynti vain Kuvakukossa ennen näytöstä. Ei ennakkovarauksia. Maksuvälineenä käyvät käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi myös Smartum-kulttuurisetelit, virikesetelit ja ePassi. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Kino Kuvakukko löytyy myös Facebookista: Kino Kuvkukko Facebook ja Instagramista: Kuvakukko Instagram

Kino Manttu

Kino Mantun liput: 10,5€ / 8,5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset alle 12v). Ei ennakkovarauksia, lipunmyynti vain Mantulla. Maksuvälineenä käy vain käteinen. Ovet aukeavat n. puoli tuntia ennen esitystä ja suljetaan käytännön syistä heti näytöksen alkaessa, joten ethän saavu myöhässä paikalle.

Nilsiän Kino Manttu löytyy myös Facebookista