Kaikukortti – elämyksiä kulttuurista!

Kaikukortti on tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville suunnattu kortti, jolla Kaikukortti-verkostossa mukana olevien kortinjakajatahojen asiakas voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi museoihin, festivaaleille, urheilutapahtumiin, liikuntakohteisiin ja kurssipaikkoja kansalaisopistoihin. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään. Pohjois-Savon Kaikukortti-kokeilu alkaa 1.2.2024 kestää vuoden 2024 loppuun.

Kaikukortilla voit hankkia Pohjois-Savon alueen Kaikukortti-tarjonnan lisäksi maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja myös muiden Kaikukortti-alueiden Kaikukortti-tarjontaan.

Pohjois-Savossa Kaikukortti-kokeilussa mukana ovat Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus ja Vieremä.

Lisätietoja Kaikukortista valtakunnallisesti löydät: www.kaikukortti.fi, www.facebook.com/kaikukortti

“Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai osallistua kansalaisopiston kursseille. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti.”

Tutustu Kaikukortti-esitteeseen

Esitteen yhteystietoihin voi tulla muutoksia. Tarkista kohteen ajantasaiset tiedot alasvetovalikosta ko. toimijan kohdalta tai toimijan verkkosivuilta.