Kaikukortti – elämyksiä kulttuurista!

Kaikukortti on tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville suunnattu kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi museoihin, festivaaleille, urheilutapahtumiin, liikuntakohteisiin ja kurssipaikkoja kansalaisopistoihin. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään. Pohjois-Savon Kaikukortti-kokeilu alkaa 1.2.2024 kestää vuoden 2024 loppuun.

Kaikukortilla voit hankkia Pohjois-Savon alueen Kaikukortti-tarjonnan lisäksi maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja myös muiden Kaikukortti-alueiden Kaikukortti-tarjontaan.

Pohjois-Savossa Kaikukortti-kokeilussa mukana ovat Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus ja Vieremä.

Lisätietoja Kaikukortista valtakunnallisesti löydät: www.kaikukortti.fi, www.facebook.com/kaikukortti

“Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai osallistua kansalaisopiston kursseille. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti.”

Tutustu Kaikukortti-esitteeseen

Esitteen yhteystietoihin voi tulla muutoksia. Tarkista kohteen ajantasaiset tiedot alasvetovalikosta ko. toimijan kohdalta tai toimijan verkkosivuilta.