Länsi-Puijon asukastila

ihmiset juomassa kahvia.

Tervetuloa Länsi-Puijon asukastilaan! Asukastila on paikka tapaamisille, harrastuksille ja kerhoille. Asukastilassa lisäksemme useat eri toimijat järjestävät monipuolista ja kaikille avointa toimintaa. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tapaamaan muita asukkaita.

Asukastilassa voi osallistua tapahtumiin, kerhoihin, juoda kupin kuumaa, viettää aikaa, lukea päivän lehdet, pelata pelejä tai hyödyntää tilaa vaikkapa opiskeluun. Asukastilojen toiminta on maksutonta (pl. retket).

Haluatko sinä järjestää asukastilassa esimerkiksi lukupiirin, jumpparyhmän tai muuta aktiviteettia? Tilaa voi käyttää erilaiseen toimintaan ja tapahtumiin –niiden ollessa kaikille avoimia. Lue lisää asukastilan käytöstä ja varauksesta.

Länsi-Puijon asukastilassa on asukkaiden käytössä tietokone, tulostin sekä luettavana Savon Sanomat ja Helsingin Sanomat. Lisäksi asukastilassa on tavaroiden kierrätyspiste.

Länsi-Puijon asukastilan toiminnasta vastaa Kuopion kaupunki. Lähiötyöntekijä on paikalla keskiviikkoisin ja perjantaisin. Vapaaehtoiset vastaavat toiminnasta tiistaisin ja torstaisin.

Paikka- ja lisätiedot

Osoite: Rypysuontie 68, 70280 Kuopio
Avoinna: ti-pe klo 9-14

Yhteystiedot

Pirkko-Liisa Lehtonen

Yhteisötyöntekijä

Kuopion Seinältä ajankohtaiset tapahtumat
Kuopion Seinä Tämä linkki aukeaa uuteen välilehteen

Osallistu ja koe