Nilsiän asukastila

lapsi maalaa kylttiä maassa.

Tervetuloa Nilsiän asukastilaan! Asukastila on paikka tapaamisille, harrastuksille ja kerhoille. Asukastilassa lisäksemme useat eri toimijat järjestävät monipuolista ja kaikille avointa toimintaa. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tapaamaan muita asukkaita.

Asukastilassa voi osallistua tapahtumiin, kerhoihin, pelata pelejä tai hyödyntää tilaa vaikkapa opiskeluun. Asukastilojen toiminta on maksutonta (pl. retket).

Haluatko sinä järjestää asukastilassa esimerkiksi lukupiirin, jumpparyhmän tai muuta aktiviteettia? Tilaa voi käyttää erilaiseen toimintaan ja tapahtumiin niiden ollessa kaikille avoimia. Lue lisää asukastilan käytöstä ja varauksesta.

Nilsiän asukastilassa on asukkaiden käytössä asiakastietokone, tulostin sekä luettavana Savon Sanomat ja Pitäjäläinen. Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena asukastilassa? Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta täältä.

Nilsiän asukastilan toiminnasta vastaa Kuopion kaupunki.

Paikka- ja lisätiedot

Osoite: Nilsiäntie 78, 73300 Nilsiä

Huom. Asukastoiminnan ja -tilojen kesätauko on 17.6.–11.8.2024 välisenä aikana. Tilat aukeavat jälleen 12.8. alkavalla viikolla.

Nilsiän asukastila on asukkaiden ja järjestöjen käytettävissä jälleen kesätauon jälkeen. Asukastilan varaus omatoimiseen käyttöön tapahtuu yhteisötyöntekijän kautta (yhteystiedot alla). Henkilökuntaa ei ole paikalla toistaiseksi. Lisätietoa to 20.6. saakka Jonna Forsman p. 044 718 2468 sekä ma 29.7. eteenpäin Heidi Kotikumpu p. 044 718 2462.

Yhteystiedot

Outi Kuosmanen

Yhteisötyöntekijä

Kan­sa­lais­toi­min­nan palvelut

Kuopion Seinältä ajankohtaiset tapahtumat
Kuopion Seinä Tämä linkki aukeaa uuteen välilehteen

Osallistu ja koe