Nilsiän taajamametsien hoidosta kysely avoinna 5.5.2023 saakka

Kuopion kaupunki on aloittamassa Nilsiän taajamametsien käytön ja hoidon suunnittelun. Asukkaiden on nyt mahdollista vaikuttaa metsäalueiden hoitotoimiin.

Asukaskysely on lähetetty postikyselynä niille kiinteistöjen haltijoille, joiden kiinteistöt rajautuvat suunnittelualueeseen. Lisäksi kyselyyn on kaikkien asukkaiden mahdollista vastata sähköisesti kaupungin sivujen Osallistu ja vaikuta -sivun kautta 5.5.2023 saakka.

Asukaskyselyn tavoitteena on saada mahdollisimman usealta asukkaalta mielipide lähiympäristönsä hoidosta. Lisäksi tavoitteena on saada tietoa tonttien lähimetsien kehittämisestä ja käsittelytarpeista. Saamamme palautteen pohjalta teemme alustavan suunnitelman, jota on mahdollista myöhemmin kommentoida.

Vastaa kyselyyn:  https://q.surveypal.com/Nilsia

Suunnittelualue on merkitty linkistä avautuvaan karttaan punaisella rajauksella.

Lisätietoja:
Kuopion kaupunki, kaupunkitekniikan palvelut, aluevastaava Jukka Laukkanen, jukka.laukkanen(at)kuopio.fi, 044 718 5069.