Päivärannan liikennevalojen saneeraus alkaa 24.4.2023

Molemmat Päivärannan liikennevaloristeykset VT5:n ylittävän sillan päällä saneerataan. Työ aloitetaan 24.4.2023. Työn suunniteltu valmistuminen ja liikennevalojen käyttöönotto on elokuussa 2023 koulujen alkamisen aikana. Liikennevalojen käyttöönotosta tiedotetaan vielä erikseen.

Työstä aiheutuu haittaa liikenteelle liikennevalojen ollessa poissa käytöstä. Kevyelle liikenteelle järjestetään kulku työmaan ohi. Autoilijoiden on huomioitava yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä työmaan kohdalla. Autoilijoiden tulee huomioida myös työmaalla liikkuvat koneet ja työntekijät.

Pahoittelemme aiheuttamaamme haittaa liikenteelle.

Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy.

Kartta Vt 5

Lisätiedot:

Kuopion kaupunki, kaupunkitekniikan palvelut, rakennuttaja Heikki Ropponen, heikki.ropponen(at)kuopio.fi, 044 718 5193

Mestar Kuopio Oy, työnjohtaja Raimo Hämäläinen, raimo.hamalainen(at)mestar.fi, 044 718 1746

Patasi Oy, työnjohtaja Pauli Lyytinen, 040 864 1242