Ohjaamon kautta omaan kotiin on täällä taas!

Tyhjä asunto, jonka lattialla muuttolaatikko.

Viikolla 39 Ohjaamon kautta omaan kotiin tapahtumassa tarjolla maksutta alle 30-vuotiaille kodin käyttötavaraa, sekä monipuolista ohjausta ja neuvontaa. Tarjolla mm. astioita, ruuanlaittovälineitä, kodin tekstiilejä ja sisustusesineitä.

Tervetuloa Ohjaamoon.  

Viikon ohjelma: 

Tiistaina 26.9 klo 13-15

Tiistaina Ohjaamolla apua ja neuvoja mm. asunnon etsimiseen ja vuokrien maksuun Setlementti Puijolan asumisneuvojien ohjaamana. Puhtaus- ja palvelualan opiskelijat sekä Mokko-hanke esittelemässä kodin siivoukseen soveltuvia välineitä ja menetelmiä. Kahvia ja juttuseuraa tarjolla Nuorten olohuoneella. Vapaa-aikaan ja harrastamiseen liittyviin kysymyksiin vastaamassa TASO-hanke.

Keskiviikkona 27.9 klo 14-17 

Keskiviikkona Ohjaamolla apua ja neuvoja mm. asunnon etsimiseen ja vuokrien maksuun Setlementti Puijolan asumisneuvojien ohjaamana. Puhtaus- ja palvelualan opiskelijat, sekä Mokko-hanke esittelemässä kodin siivoukseen soveltuvia välineitä ja menetelmiä. Erilaiset nuorille suunnatut valmennuspalvelut esillä Eläväsäätiön toimesta.

Kahvia ja juttuseuraa tarjolla Nuorten olohuoneella. Tukea opintoihin, työelämän haasteisiin, perusdigitaitoihin ja arjen sujuvuuteen Oppimisen olohuoneelta. Paikalla myös Ohjaamon TE-asiantuntija tarjoamassa ohjausta- ja neuvontaa mm. työnhakuun, urasuunnitteluun ja työttömyysturvaan liittyen.

Torstaina 28.9 klo 13-15 

Torstaina Ohjaamolla apua ja neuvoja opintoihin, sekä koulutukseen liittyvissä asioissa Ohjaamon opinto-ohjaajan tuella. Paikalla Nuorten asumisneuvonta ja ohjaus, josta saa apua anonyymisti, esim. viranomaiskirjeiden kanssa. Puhtaus- ja palvelualan opiskelijat, sekä Mokko-hanke esittelemässä kodin siivoukseen soveltuvia välineitä ja menetelmiä.

Kahvia ja juttuseuraa tarjolla Nuorten olohuoneella.

Perjantaina 29.9 klo 12-14 

Kiinnostaako yrittäjyys? Perjantaina on Ohjaamolla Yrittäjyyden olohuone, jossa voit jutella yrittäjyyden teemoista tai sparrailla ideaasi Y-pajan yrityskoordinaattorin kanssa. Kahvia ja juttuseuraa tarjolla Nuorten olohuoneella.

Tuleppa siis Ohjaamolle! 

Haluaisitko sinä lahjoittaa tavaroita Ohjaamon nuorille? 

Voit tuoda niitä tapahtuman aukioloaikojen puitteissa. 

Lahjoitettavien tavaroiden tulee olla ehjiä, käyttökunnossa ja puhtaita. Toivomme, että tavarat lajitellaan eri pusseihin tai laatikoihin: esim. verhot yhdessä, ruokailuvälineet ja astiat omassa jne. 

Emme ota vastaan isoja huonekaluja tai kodinkoneita, patjoja tai vaatteita.

Lisätietoja:
ohjaamo@kuopio.fi