Hyvällä fiiliksellä AMK-valintakokeeseen

Ryhmä nuoria aikuisia hyppää ilmaan

Yhteishaku lähenee ja suuntana ammattikorkeakoulu? Valintakoe voi olla jännittävä paikka ja herättää monenlaisia kysymyksiä: Miten päivä etenee? Mitä minun pitäisi osata? Pärjäänkö? Näihin kysymyksiin saat vastauksia Hyvällä fiiliksellä AMK-valintakokeeseen-valmennuksissa.

Valmennuksessa saat käytännön kuvauksen, miten valintakoepäivä etenee. Katsotaan valintakokeiden esimerkkitehtäviä, saat vinkkejä tehtävien tekemiseen ja varmuutta koepäivästä suoriutumiseen. Mikäli kaipaat opetusta valintakoetehtävien tekemiseen esimerkiksi matematiikasta tai englannista, on Oppimisen olohuoneen AMK-valmennus sinua varten.

Otamme jokaiseen valmennuskertaan pienen ryhmän, jotta pystymme hyvin keskustelemaan. Ei ole väliä mille alalle haet, sillä käymme kattavasti eri tutkintojen valintakoepainotuksia läpi.

Käytännön kokemusta valintakokeista löytyy

Toinen valmentajista, Karoliina Peltola, on käynyt testaamassa valintakokeita. Hän haki rakennusarkkitehdiksi, kätilöksi sekä pelialalle päästäkseen kokeilemaan laajasti eri alojen valintakokeita. Karoliina tuo valmennukseen käytännön kokemuksen valintakoepäivän etenemisestä.

Miten tämä valmennus eroaa AMK infoista?

Tämä on etenkin Kuopioon hakeville hyvä, sillä opinto-ohjaajilta löytyy kosketuspintaa alueen kouluihin. Keskitymme valmennuksessa itseluottamuksen kasvattamiseen ja kokeessa pärjäämiseen niin, ettei jännittäminen vie keskittymistä kokeessa suoriutumiseen.

Kolme samansisältöistä valmennusta:

  • Ma 12.2.2024 klo 14-15:30 Navigaattori, Torikatu 5, Kuopio
  • Ma 8.4.2024 klo 14-15:30 Navigaattori, Torikatu 5, Kuopio
  • Ma 6.5.2024 klo 14-15:30 Etänä Teamsin kautta, linkki lähetetään ilmoittautuneille 3.5.

Lisätietoja

Karoliina Peltola
Opinto-ohjaaja
044 785 3565
karoliina.peltola@kuopio.fi

Sari Multasuo
Opinto-ohjaaja
044 785 4844
sari.multasuo@kuopio.fi

Lue lisää