Kuopion kaupungin kesätyöhaku on auki – tarjolla monipuolisia työtehtäviä opiskelijoille

Kuopion kaupunki tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia opiskelijoille.

Kuopion kaupunki hakee tänäkin vuonna kesäharjoittelijoita useisiin eri tehtäviin. Kesätyöpaikat on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kesäharjoittelun alkaessa opintoja valmiina 60 % tai vähemmän. Harjoittelujen kesto on 1-3 kuukautta työtehtävästä riippuen ja ne sijoittuvat toukokuun ja syyskuun väliselle ajalle.

Kesätyöhaku on auki helmi-maaliskuussa 2024. Suurimmassa osassa paikoista hakuaika päättyy jo helmikuun puolivälissä, joten olethan nopea! Tarkista hakuajat ja avoimet kesätyöpaikkamme täältä: Kesätöihin Kuopioon?

Kuopion kaupunki on yksi Itä-Suomen suurimmista työnantajista. Meillä työskentelee noin 3500 ihmistä luomassa hyvän elämän pääkaupunkia. Työtehtävät kaupungilla ovat monipuolisia ja merkityksellisiä. Teemme jatkuvasti yhdessä työtä parantaaksemme jokaisen kuopiolaisen elämää.