Venepaikkojen ja viljelypalstojen uudelleenvarausjakso alkanut

Etualalla sininen järven pinta. Veneitä satamassa ja taustalla metsää.

Kuopion kaupungin venepaikkojen ja viljelypalstojen uudelleenvarausjakso kaudelle 2024 on alkanut. Viime vuonna voimassa ollut varaus on mahdollista uusia sähköisessä varauspalvelussa.

Uudelleenvarausjakso koskee niitä, joilla on edellisenä vuonna ollut kaupungin venepaikka tai viljelypalsta. Venepaikkavaraus tai viljelypalstavaraus tulee uusia ja maksaa viimeistään 31.3.2024 klo 22 mennessä sähköisen varauspalvelun kautta tai asioimalla kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa (Suokatu 42).

Varauspalvelussa voi hoitaa venepaikan sekä viljelypalstan vuokraamisen, varauksen uusimisen ja maksamisen sekä katsoa vapaita paikkoja ja päivittää omia yhteystietoja. Varauksen uusiminen sähköisen palvelun kautta vaatii rekisteröitymisen palvelun käyttäjäksi. Siirry varauspalveluun.

Vuonna 2023 vapaaksi jääneet ja uudelleenvarausjaksolla varaamatta jääneet paikat tulevat varattaviksi yleisen varausjakson aikana: 2.4. alkaen laituripaikat ja 11.4. alkaen soutuvenepaikat.

Venepaikkojen vuokraushinnasto on päivittynyt. Hinnat perustuvat kaupunkirakennelautakunnan 17.1.2024 (§ 3) tekemään päätökseen.

Lisätietoja venepaikoista, viljelypalstoista ja vuokraushinnoista löytyy verkkosivuiltamme.

Lue lisää venepaikoista.

Lue lisää viljelypalstoista.