Työvoima- ja yrityspalveluiden palveluntuottaja, tervetuloa markkinavuoropuheluun!

Mies istuu pöydän ääressä kahvikuppi käsissään.

Julkisten työvoimapalveluiden järjestämisvastuu siirtyy kunnille 1.1.2025 alkaen. Uudistuksen tarkoituksena on tuoda palvelut lähemmäksi asiakkaita, nopeuttaa työllistymistä sekä antaa kunnille lisää työkaluja alueen elinvoiman vahvistamiseksi. Näin vahvistetaan kestävällä tavalla kasvua ja hyvinvointia.

Kuopion kaupunki toimii vastuukuntana Kuopion työllisyysalueella, johon kuuluvat Kuopion lisäksi Kaavi, Keitele, Lapinlahti, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi ja Vesanto. Julkiset työvoima- ja yrityspalvelut järjestetään yhdessä tälle alueelle.

Kutsumme sinut, palveluntuottaja, ideoimaan kanssamme vaikuttavia ja laadukkaita työvoima- ja yrityspalveluita Kuopion työllisyysalueelle! Osallistumalla tilaisuuteen annat tieto-taitoasi käyttöömme palveluiden ja palveluhankintojen valmistelemiseksi sekä markkinavuoropuhelun hyödyntämiseksi jatkossa. Kuulet samalla valmistelun tilanteesta ja etenemisestä. Tervetuloa!

Aika ja paikka:

Torstaina 29.2.2024, klo 14-15:30
Teams-kokous

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Hankintavastaava Päivi Moilanen
paivi.moilanen(a)kuopio.fi
044 718 3654