Jeesiä kesätöihin Ohjaamosta!

Jeesiä kesätöihin! tiistaina 20.2. & 27.2. 2024 klo. 13.00–15.30

Tervetuloa Kuopion Ohjaamon Jeesiä kesätöihin! -teemaisiin kertoihin Nuorten olohuoneelle tiistaina 20.2. & 27.2. 2024 kello 13.00–15.30. Kerrat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille 15–29-vuotiaille nuorille.

Ensimmäisellä kerralla mukana on Ohjaamon työntekijöiden lisäksi Kuopion 4H -yhdistys, joka kertoo omista kesätyömahdollisuuksistaan, 4H -yrittäjyydestä sekä Toimimaan! -hankkeesta. Tämän lisäksi saat apua ja vinkkejä video-CV:n tekemisessä. Molemmilla kerroilla autamme myös perinteisen CV:n tekemisessä.

Seuraavalla kerralla mukana Ohjaamon työntekijöiden lisäksi Navigaattorin Digiparkin asiantuntija ja TASO -hankkeen työntekijä. Tällä kerralla saat apua myös videohaastatteluihin.

Jeesiä kesätöihin! -kerrat järjestävät yhteistyössä Ohjaamo Kuopio, Kuopion 4H-yhdistys sekä TASO-hanke.

Tervetuloa!