Hiihtolomalla jälleen hyperkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa!

Kuopiossa hiihtoloma on Hyperhiihtoloma. Tekemistä riittää eri ikäisille koululaisille ja perheille joka päivälle, ja ulkoaktiviteettien välissä voi pistäytyä sisätiloihin erilaiseen toimintaan. Maksuttomia menoja on tarjolla runsaasti.

Kuntolaakson ja Lippumäen uimahallit aloittavat lomaviikon Kaukon päivän uinneilla sunnuntaina 3.3., jolloin uinti on kaikille asiakkaille maksuton Kuopion Energian tarjoamana. Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalleihin pääsevät alle 18-vuotiaat maksutta uimaan lomaviikolla maanantaista perjantaihin 4.-8.3. koko päivän. Uimahyppytornit ja Wibit -vesitemppurata ovat käytössä tiettyinä aikoina Kuntolaaksossa. Kuopio-hallissa voivat alle 18-vuotiaat liikkua maksutta maanantaista perjantaihin 4.-8.3. klo 8-16 välillä, mikäli ei ole muita varauksia (voimistelualue on maksullinen).  Kuopio-hallin kuntosalille pääsevät 15 vuotta täyttäneet. Lisäksi Hyperhiihtoloman ohjelmassa on tarjolla mm. keilausta, liikuntaleiri, perhepäivä Airakselassa, Megazone-pelejä ja 2.-3.3. Räsä-Ukon laturetki, joka on alle 18-vuotiaille maksuton.

Kuopion museon ja Kuopion taidemuseon perusnäyttelyissä riittää katsottavaa ja tutkittavaa vaikka koko päiväksi. Museoissa on lomaviikolla myös lapsille ja nuorille erilaisia työpajoja, mobiilipelejä, lasten vartteja ja opastuksia. Kuopion kaupungin museoihin sekä Ortodoksiseen kirkkomuseo RIISAan ja VB-valokuvakeskukseen on maksuton sisäänpääsy alle 18-vuotiaille.

Hyperhiihtoloman monipuolisessa ohjelmassa on myös runsaasti työpajoja, kursseja ja päiväleirejä mm. kädentaitoja, liikuntaa, muotoilua ja eläinten hoitoa. Nuorisotaloilla on tarjolla maksutonta tekemistä eri ikäisille koululaisille. Pinarilla on mm. Pelitalo Muikun ohjelmaa, askartelua ja nuudelibaari, Latarilla on mm. ulkoilua ja disco ja Karttulassa leivontaa ja pelailua.

Katso uusia ideoita kulttuurikäyntikohteiksi, etsi ulkoilumajoja, lumi- ja jääliikuntapaikkoja tai tarkista ajantasainen latuinfo Kuopion kaupungin verkkosivuilta: www.kuopio.fi/vapaa-aika-ja-hyvinvointi

Ohjelma täydentyy lomaan saakka. Tarkastathan koko Hyperhiihtoloman ohjelman Kuopion Seinältä: kuopionseina.fi/hyperhiihtoloma  


Osallistuitko Hyperhiihtoloman toimintaan? Vastaa tapahtumakyselyyn ja voit voittaa pääsylippuja Kuopion kulttuurikohteisiin! Kyselyyn pääset tästä https://bit.ly/hyperhiihtoloma-kysely. Kiitos avustasi!