Yleisötilaisuus Nilsiän linja-autoaseman asemakaavamuutoksesta 11. maaliskuuta

Havainnekuvan taustalla uusi liikekiinteistörakennus, jossa valkeata ja punaista väriä. Oikeassa reunassa valko-vihreitä linja-autoja.
Havainnekuva A1 Arkkitehdit Oy

Nilsiän linja-autoasemaa koskevan asemakaavamuutoksen luonnosvaiheen toteutusvaihtoehtoja esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa maanantaina 11.3.2024 kello 17.00, Nilsiän Mantaalitalolla, osoitteessa Vesitornintie 1.

Asemakaavahankkeessa tutkitaan liikerakennuksen sijoittamista alueelle sekä joukkoliikennejärjestelyt alueella. Kaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa linja-autoasema- ja pientalokiinteistöjen muuttaminen liikerakennusten korttelialueeksi.

Tervetuloa tutustumaan kaavahankkeeseen!

Lue lisää asemakaavoituksesta sivuiltamme.

Lisätietoja:
Kaavoitusinsinööri Tiia Piippo, 044 718 5412, tiia.piippo(at)kuopio.fi