Kuopion työllisyyspalvelu @ Nilsiän asukastupa!

Parrakas mies aurinkoisessa talvisäässä metsässä.

Työnhakija ja työnantaja, tupsahda tupaan! Tervetuloa keskustelemaan, kun jalkaudumme Nilsiään ja tuomme palvelumme lähemmäksi teitä.

Työnantajat

Tiedätkö, millaisia palveluita työllisyyspalvelu tarjoaa työnantajille? Meiltä saat yhden luukun periaatteella yksilöllisen tuen rekrytointiin ja erilaisten tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Autamme myös kansainvälisessä rekrytoinnissa.

Työnhakijat

Haluatko tukea ja kannustusta työnhakuun, työnetsintään tai tietoa erilaisista työllistymisen vaihtoehdoista? Kuntakokeiluun liittyviin kysymyksiin osaa vastata parhaiten omavalmentajat.

Digiparkin ohjaaja tukee sinua ansioluettelon ja työhakemuksen tekemisessä. Mukaan kannattaa ottaa oma läppäri tai muistitikku ja koota valmiiksi tarvittavat tiedot koulutuksistasi ja työkokemuksestasi. Tule laittamaan työnhaun asiakirjasi kuntoon!

Mietitkö opintoja ja osaamisesi kehittämistä työnhaun tueksi? Torstaina 4.4. asukastuvalla on opinto-ohjaaja, joka neuvoo koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit tutustua eri koulutuksiin ja aloihin, selvittää erilaisia rahoitusvaihtoehtoja koulutusajalle ja tehdä hakemuksia.

Maahan muuttaneet

Maahan muuttaneille tarkoitetussa palvelussa tuetaan, neuvotaan ja ohjataan eri syistä ulkomailta Kuopioon muuttaneita pääsemään osallisiksi uuteen yhteiskuntaan. Autamme muuttajia löytämään heidän tarvitsemansa palvelut uudesta kotikaupungista ja tuemme asettautumisessa Kuopioon.

Meiltä voi tulla kysymään ohjausta ja neuvontaa kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.

  • koulutus ja osaamisen kehittäminen
  • työnhaku ja työllistyminen
  • jos et tiedä mihin viranomaiseen sinun pitäisi olla yhteydessä
  • vapaa-ajan harrastukset
  • toimeentulo

Kiinnostaako yrittäjyys?

Yrittäjyyssparraajan kanssa voit jutella omasta ideastasi tai siitä, mitä yrittäjyys ylipäätään tarkoittaa. Saat neuvoja ja infoa yrittäjyyden palveluista sekä tietoa starttirahasta. Palvelu on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille!

Aikataulu

Paikka

Nilsiän asukastupa
Osoite: Nilsiäntie 78, Nilsiä

Virastotalon torin puolen sisäänkäynti, oikeanpuoleisin ovi!

Aika

Torstaina 14.3.2024
Klo 10-14 Työnantajapalvelut
Klo 12-14 Omavalmentajan palvelut

Torstaina 21.3.2024
Klo 10-14 Maahan muuttaneiden palvelut

Maanantaina 25.3.2024
Klo 12-15 Digiparkki: Työhakemus ja CV

Torstaina 4.4.2024
Klo 10-14 Opinto-ohjaajan palvelut
Klo 12-14 Omavalmentajan palvelut

Torstaina 18.4.2024
Klo 10-14 Yrittäjäksi aikovan neuvonta