Golden Resortin asemakaavamuutoksesta yleisötilaisuus

Havainnekuvassa vihreällä maa-alueet ja ruskealla olevat rakennukset, nykyinen hotelli sekä suunniteltavana oleva uusi kylpylähotelli.
Viitteellinen havainnekuva kylpylästä ja hotellista. Kuva: Partanen & Lamusuo Oy

Nilsiässä, Tahkolla sijaitsevan Golden Resortin asemakaavaluonnosta esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa tiistaina 16. huhtikuuta klo 17 alkaen. Tilaisuus järjestetään ainoastaan etäyhteydellä, Microsoft Teamsillä.

Pääset liittymään tilaisuuteen tästä. Katso liittymisohje (pdf).

Golden Resortin asemakaavalla ja asemakaavan muutoksella tutkitaan mahdollisuuksia laajentaa matkailutoimintaa ja kehittää loma-asumista alueella.

Katso karttakuva asemakaava-alueesta.

Kaavaluonnos nähtävillä

Golden Resortin asemakaavan ja asemakaavamuutoksen valmisteluaineisto eli kaavaluonnos on asetettu nähtäville 28.3.–26.4.2024 väliseksi ajaksi. Kaavaluonnos on nähtävillä valtuustotalon asiakaspalvelussa, osoitteessa Suokatu 42. Valmisteluaineisto on tutustuttavissa myös kaupungin karttapalvelussa.

Mahdollisuus jättää mielipide

Valmisteluaineistosta on mahdollista jättää mielipide kaavaluonnoksen nähtävilläoloaikana. Mielipiteet voi toimittaa kaupunkiympäristön palvelualueen asiakaspalveluun valtuustotalolle (Suokatu 42) tai sähköpostitse osoitteeseen kaavoitus(at)kuopio.fi

Postiosoite:
Kuopion kaupunki
Kaupunkiympäristön palvelualue, kaupunkisuunnittelupalvelut
PL 1097, 70111 Kuopio

Lisätietoja:
Timo Könönen, kaavoitusinsinööri, Kuopion kaupunki, 044 718 5415, timo.kononen(at)kuopio.fi.