Ilmoittautuminen Kuopion kansalaisopiston ensi lukuvuoden kursseille alkaa 28.5.2024

Tarjolla jälleen lähes 2200 inspiroivaa ja monipuolista kurssia.

Toukokuu merkitsee monelle kevään juhlia ja uusia alkuja. Se on myös aikaa suunnitella tulevaa ja varsinkin kansalaisopisto-opiskelijoille se merkitsee myös ilmoittautumista tulevan lukuvuoden kursseille. Kurssi-ilmoittautuminen Kuopion kansalaisopiston lukuvuoden 2024–2025 kursseille alkaa ti 28.5.2024 klo 10 kansalaisopiston verkkokaupassa, Puistokartanon asiakaspalvelussa ja puhelimitse numerossa 017 184 711. Kursseja voi tutkia verkkokaupassa jo edellisenä päivänä.

Vaikka monet kestosuosikkikurssit täyttyvät ilmoittautumisen alettua todella nopeasti, niin myös jonoon kannattaa ilmoittautua. Ilmoittautuneiden tilanteet elävät ja joillekin kursseille pyritään järjestämään lisätarjontaa mahdollisuuksien mukaan.

Kuopion kansalaisopisto on tunnettu monipuolisesta ja edullisesta kurssitarjonnastaan sekä korkealaatuisesta opetuksestaan, eikä tuleva lukuvuosikaa tuota pettymystä – päinvastoin! Tarjolla on jälleen runsaasti inspiroivia kursseja eri ainealueilta opiston laajalla toimialueella, joka kattaa lähes koko Pohjois-Savon. Jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa, olipa kyse aloittelijasta tai kokeneesta harrastajasta.

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen niille lapsille ja nuorille, jotka jatkavat opintojaan kuvataidekoulu Värikkäässä tai käsityökoulu Taiturissa alkaa ti 21.5.2024 klo 10. Uusi lukuvuosi alkaa pääsääntöisesti elo-syyskuun vaihteessa.

Uutuutena opiskelija-alennus ja maksuvälineenä Kaikukortti

Odotettu ja toivottu uutuus on myös saapunut Kuopion kansalaisopistoon. Opiskelijat voivat nyt saada 20 % alennuksen kurssimaksusta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Kuopion kansalaisopiston kurssimaksuja voi nyt myös maksaa henkilökohtaisella ja ilmaisella Kaikukortilla. Kaikukortti on tarkoitettu vähintään 16-vuotiaille Pohjois-Savon alueella asuville, joiden taloudellinen tilanne on tiukka ja jotka ovat jonkun kortteja jakavan tahon asiakkaita. Kuopion ja Kuopioon liitettyjen kuntien lisäksi Kaikukortti-kokeilussa ovat mukana Tuusniemi ja Kaavi. Kaikukorttien jakajat löytyvät Kuopion kaupungin nettisivuilta.