Kutsu markkinakartoitustilaisuuteen: Löytöeläinten säilytyksen järjestäminen

Tietopyyntö ja kutsu markkinakartoitustilaisuuteen: löytöeläinten säilytyksen ja hoidon järjestäminen

Kartoitamme tahoja, jotka voisivat 1.1.2024 alkaen vastata löytöeläinten säityksestä ja hoidosta Kuopion kaupungin, Leppävirran kunnan sekä Siilinjärven, Lapinlahden, Kaavin, Rautavaaran ja Tuusniemen kuntien muodostamalla yhteistoiminta-alueella.  

Järjestämme torstaina 7.9.2023 klo 15-16 markkinakartoitustilaisuuden, jossa tarkoituksena on kertoa enemmän löytöeläinten hoitoon liittyvistä asioista ja kartoittaa palveluntuottajia sekä samalla kerätä tietoa myöhemmin syksyllä (lokakuussa 2023) tulevaa kilpailutusta varten.

Tilaisuudessa pyydetään tietoa ja tarjoajien kommentteja tulevan hankinnan osalta, jotta se voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tässä vaiheessa ei vielä pyydetä eikä anneta tarjouksia. Tilaisuuteen osallistuminen ei sido toimijaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Asiasta kiinnostuneet voivat osallistua tilaisuuteen Teams-yhteyksin tai saapumalla paikan päälle. 

Tilaisuuksiin voi osallistua paikan päällä seuraavissa kokoustiloissa: 

Kuopion kaupunki, Valtuustotalo, neuvotteluhuone 1, Suokatu 42, 70100 Kuopio

Siilinjärven kunta, Lentokapteeni, Maaseutuhallinto-neuvottelutila, Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala

Leppävirran kunta, kunnantalo, kunnanhallituksen neuvotteluhuone

Kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan perjantaihin 1.9.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: minna.haverinen@sansia.fi. Ilmoittautumisessa tulee ilmoittaa yrityksen nimi, osallistuvat henkilöt ja heidän yhteystietonsa sekä osallistutaanko etäyhteydellä vai paikan päällä ja missä kokoustilassa. Etäyhteydellä osallistuville lähetään osallistumislinkki ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

Lisätietoja antavat:

Kuopio: ympäristöterveyspäällikkö Tarja Hartikainen (044 718 2272)

Siilinjärvi: ympäristöterveysjohtaja Kaisa Hartikainen (0447401435), eläinlääkäri Joni Pulliainen (0447401423)

Leppävirta: kunnansihteeri Anssi Nykänen (044 797 5533)