ForeAmmatti


ForeAmmatti on uudenlainen digitaalinen työnhaun väline. Sen avulla saat laajaa ja kattavaa tietoa kaikista ammateista, koulutuksista ja tulevaisuuden töistä. ForeAmmatti kerää tietoa työllisyydestä laaja-alaisesti ja avaa työpaikkojen näkymät nyt ja tulevaisuudessa.

ForeAmmatti Plus -palvelussa tehtävä oman osaamisen kartoitus tuottaa tietoa vahvuuksistasi ja osaamisestasi, ja voit hyödyntää tätä tietoa työnhaussa. Osaamisen kartoitus havainnollistaa, mitkä kaikki työt sopivat sinulle.

Työllisyyspalvelun asiakkaana saat tunnukset ForeAmmatti Plus -palveluun, jossa käytössäsi on enemmän toimintoja. Voit tutustua palveluun osoitteessa www.foreammatti.fi. Kurkkaa myös ForeAmmatin esittelyvideo Youtubesta.

Tilaa tunnukset ForeAmmattiPlus-palveluun täältä.
 

ForeAmmatti Omatoimi
Digitaalinen työnhaun ja urasuunnittelun tuki.

Ota ForeAmmatti Omatoimi käyttöösi ja tehosta työnhakuasi!

1. Rekisteröidy ForeAmmattiin osoitteessa foreammatti.fi.

Rekisteröidy ForeAmmattiin sähköpostiosoitteellasi. Voit käyttää ForeAmmattia niin matkapuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelu toimii suomeksi ja englanniksi.

ForeAmmatti vastaa GDPR-vaatimuksia. ForeAmmattiin keräämäsi tiedot ovat yksin sinun käytössäsi. Palvelu ei välitä tietojasi kotikunnallesi.

2. Tunnistaudu Omatoimi-palvelua tarjoavan kunnan asukkaaksi ForeAmmatissa

Löydät Ota Omatoimi käyttöön -painikkeen palvelun etusivulta. Painike ohjaa sinut Työelämäprofiilisi-sivulle, josta pääset sähköiseen tunnistautumiseen. Tunnistautumista varten tarvitset vahvan tunnisteen.

Omatoimi tarjoaa käyttöösi Osaamiskartoitus-työkalun ja kattavat työmarkkinatiedot omatoimiseen osaamisen tunnistamiseen ja työnhaun tueksi. ForeAmmatista löydät myös Kykyviisari-itsearvioinnin työkykysi pohdintaan.

3. ForeAmmatissa kartoitat osaamisesi ja näet osaamiseesi sopivat avoimet työpaikat

Kartoita ensin oma osaamisesi Osaamiskartoituksen avulla. Palvelu näyttää sinulle osaamiseesi sopivat ammatit ja tehtävät. Osaamisvalintojesi perusteella ForeAmmatti myös hakee sinulle sopivat julkiset työpaikkailmoitukset kuntakohtaisesti valitsemaltasi hakualueelta. Saat lisäksi kuntakohtaista tietoa työmarkkinan kehityssuunnasta sekä tietoa tutkintojen työllistävyydestä.

Voit aina muokata tekemiäsi valintoja ForeAmmatissa ja saat vastauksena uusia hakutuloksia niin avoimista työpaikoista kuin ammateistakin.

Lue lisää: ForeAmmatti Omatoimi.

Tarkista Omatoimi-palvelua tarjoavat kunnat osoitteesta foreammatti.fi/omatoimi.