Löydä kaikki mahdollisuutesi työmarkkinoilla ForeAmmatin avulla!

ForeAmmatti -logo ja iloisesti yllättynyt naisoletettu puhelin kädessään.
Löydä kaikki mahdollisuutesi työmarkkinoilla ForeAmmatin avulla!

Digitaalinen ForeAmmatti.fi-palvelu tarjoaa sinulle yksilöllisen näkymän työelämään ja sen sinulle tarjoamiin mahdollisuuksiin. ForeAmmatti on apunasi, olet sitten hakemassa ensimmäistä tai seuraavaa työpaikkaasi, miettimässä uutta askelta urallasi tai esimerkiksi pohtimassa alanvaihtoa.

ForeAmmatista löydät ajantasaista tietoa työmarkkinoista, ammateista ja tutkintojen työllistävyydestä sekä työkalut osaamisesi ja työkykysi kokonaisvaltaiseen tarkasteluun. ForeAmmatti auttaakin sinua tekemään juuri sinulle sopivimmat uravalinnat!

ForeAmmatti on tukenasi aina, kun mietit työelämässä seuraavaa siirtoasi. Voit käyttää ForeAmmattia selaimessa mobiililla, tabletilla tai tietokoneella missä ja milloin tahansa. Palvelu on saavutettava ja tietoturvallinen. ForeAmmatti toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Työllisyyspalvelujen asiakkaana saat tunnukset ForeAmmattiin, jossa käytössäsi on Osaamiskartoitus-työkalu, kattavat työmarkkinatiedot sekä Kykyviisari-itsearviointi.

Voit tutustua palveluun täällä.

Tilaa tunnukset ForeAmmattiin
täältä This link will open to a new tab

ForeAmmatin Osaamiskartoitus

Osaamiskartoituksen avulla näet, mihin työtehtäviin ja ammatteihin osaamisesi soveltuu – ja toisaalta mitä lisäosaamista mahdollisesti tarvitset. ForeAmmatin Osaamiskartoituksen avulla tarkastelet osaamistasi monipuolisesti, minkä jälkeen ForeAmmatti etsii juuri sinulle sopivat työpaikat joka päivä.

Viime vuonna ForeAmmatti löysi tiedot yli miljoonasta työmahdollisuudesta, joten hyödynnä ForeAmmatin vinkit avoimista työpaikoista!

Kykyviisari-itsearviointi

ForeAmmatti sisältää Työterveyslaitoksen kehittämän Kykyviisari-itsearviointikyselyn. Kykyviisarin avulla pohdit työ- ja toimintakykyäsi laajasti. Kykyviisari auttaa sinua hahmottamaan kokonaistilanteesi työmarkkinoilla, kun vertaat tuloksia Osaamiskartoituksesi tuloksiin ja ForeAmmatin työmarkkinatietoihin.

Voit tehdä Kykyviisari-itsearvioinnin niin useasti kuin haluat. Pystyt näkemään oman kehityssuuntasi vertaamalla vastauksia edellisen vastauskertasi tuloksiin ForeAmmatissa.

Jaa näkymä osaamisprofiiliisi asiantuntijalle tai valmentajalle!

ForeAmmatissa voit halutessasi antaa näkymän osaamisprofiiliisi sinua työnhaussa tai urasuunnittelussa tukevalle organisaatiolle, jonka asiakkaana käytät ForeAmmattia.

Sinä päätät tietojesi näkymisestä!

Haluatko käyttää ForeAmmattia omatoimisesti?

Hei kuopiolainen! Ota ForeAmmatti Omatoimi käyttöösi ja tehosta työnhakuasi!

Kuopion kaupunki tarjoaa ForeAmmatti Omatoimi -palvelun kaikille kuntalaisilleen omatoimisen työnhaun tueksi. Digitaalisena palveluna Omatoimi on käytössäsi missä haluat, milloin haluat ja niin paljon kuin haluat! ForeAmmatti Omatoimi on kuntalaiselle ilmainen ja sitoumukseton. Palvelun käytöstä ei välity tietojasi kotikunnallesi. Voit myös päättää palvelun käytön koska tahansa.

Lue lisää ForeAmmatti Omatoimi -palvelusta ja sen käyttöönotosta osoitteessa https://www.foreammatti.fi/omatoimi/.

ForeAmmatin kautta oppimisympäristö Clanediin

Claned on moderni digitaalinen oppimisympäristö, jonka tavoitteena on tuottaa mahdollisimman laadukkaita oppimiskokemuksia ja sitä kautta sujuvoittaa uusien asioiden oppimista. Clanedin tavoite onkin tehostaa tapaa opiskella verkossa. 

Clanedissa voi käyttää monenlaisia digitaalisia sisältöjä, joita sinulta jo löytyy: erilaiset pdf -artikkelit, videot ja powerpoint -tiedostot. Nämä sisällöt eivät ole staattisia, vaan Claned mahdollistaa muistiinpanojen tekemisen, kommentoinnin suoraan materiaaleihin ja avun pyytämisen muilta. Nämä varmistavat omalta osaltaan, että opit menevät käytäntöön ja epäselvissä tilanteissa saa apua. 

Claned tuottaa paljon tietoa siitä, että mitkä materiaalit ovat hyödyllisiä ja mitkä liian haastavia. Täten oppimiskokemusta voidaan kehittää jatkuvasti paremmaksi ja kehittää sisältöjä, jotka auttaisivat entistä parempien oppimistulosten saavuttamisessa. Clanedilla onnistut varmasti kehittämään uusia taitoja! 

Englanninkieliseen esittelyvideoon tästä.

Ohita upote
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Hanne Karttunen

Koulutuskoordinaattori

Tarvitsetko apua sähköisten palvelujen käyttöön? Tule Di­gi­park­kiin!