Kyselyt

 

Puijonlaakson asukkaille kysely kaupunkimetsien hoidosta

Kuopion kaupunki on aloittamassa Puijonlaakson kaupunginosan metsien käytön ja hoidon suunnittelun. Asukkaiden on nyt mahdollista vaikuttaa metsäalueiden hoitotoimiin. Asukaskyselyn tavoitteena on saada mahdollisimman useilta asukkailta mielipide lähiympäristönsä hoidosta. Suunnittelua jatketaan palautteiden pohjalta.
Lue lisääTietojaPuijonlaakson asukkaille kysely kaupunkimetsien hoidosta »

Kaupunkipyörät Kuopioon?

Pyöräily on lyhyillä matkoilla nopein, kätevin ja edullisin kulkumuoto. Pyöräily on myös hauskaa ja virkistävää. Kuopiossa halutaan kartoittaa asukkaiden mielipiteitä...
Lue lisääTietojaKaupunkipyörät Kuopioon? »

Osallistu ja vaikuta: Millainen on resurssiviisas Kuopio?

Haluaisitko tulevaisuudessa liikkua sähköautoilla tai lainapyörillä? Voisiko katolla olla enemmän aurinkopaneeleita tuottamaan sähköä kotiisi tai voisimmeko viljellä yrttejä keskellä kaupunkia? Haluaisitko liikkua enemmän Kuopion saaristoissa tai esteettömillä luontopoluilla? Osallistu ja vaikuta Kuopion resurssiviisausohjelmaan vastaamalla kyselyyn.
Lue lisääTietojaOsallistu ja vaikuta: Millainen on resurssiviisas Kuopio? »

Puijon urheilulaakson teemasuunnittelusta kerätään mielipiteitä – vastaa kyselyyn 15.9. mennessä!

Puijon urheilualueen yleissuunnitelma on tehty vuonna 2015, ja se on ohjannut nykyistä Puijon urheilulaakson teema- ja toteutussuunnittelua. Kuopion kaupunki kerää nyt suunnitelmien viimeistelyä varten mielipiteitä Puijon urheilulaakson teemasuunnitelmasta.
Lue lisääTietojaPuijon urheilulaakson teemasuunnittelusta kerätään mielipiteitä – vastaa kyselyyn 15.9. mennessä! »

Millainen on sinun Kuopiosi 2030? – Vastaa strategiakyselyyn ja vaikuta!

Osallistu Kuopio 2030 -strategian valmisteluun ja käy arvioimassa kevään ja alkukesän 2017 aikana pidetyissä luottamus- ja virkamiestyöryhmissä sekä verkkokyselyissä esille nousseita asioita ja kehittämistarpeita. Myös uudet ideat ja näkemykset ovat edelleen tervetulleita!
Lue lisääTietojaMillainen on sinun Kuopiosi 2030? – Vastaa strategiakyselyyn ja vaikuta! »

Miten Savilahdessa pysäköidään tulevaisuudessa? – Vastaa pysäköintikyselyyn ja vaikuta!

Miten Savilahdessa pysäköidään tulevaisuudessa? Vastaa Savilahden pysäköintikyselyyn ja vaikuta tulevaisuuden ratkaisuihin.
Lue lisääTietojaMiten Savilahdessa pysäköidään tulevaisuudessa? – Vastaa pysäköintikyselyyn ja vaikuta! »

Eläinlääkintähuollon järjestämisvastuu siirtymässä maakunnille – Vastaa asiakaskyselyyn!

Tämänhetkisen tiedon mukaan kunnallinen eläinlääkintähuolto siirtyy 1.1.2019 uuden Pohjois-Savon maakunnan järjestettäväksi. Kunnilla on velvollisuus järjestää tuotantoeläinten eläinlääkäripalvelut, pieneläinten peruseläinlääkintäpalvelut sekä kaikkien eläinlajien ympärivuorokautinen kiireellinen hoito eli ns. eläinlääkäripäivystys. Kunta voi järjestää nämä palvelut joko itse tai ostamalla ne yksityisiltä palveluntarjoajilta.
Lue lisääTietojaEläinlääkintähuollon järjestämisvastuu siirtymässä maakunnille – Vastaa asiakaskyselyyn! »

Puistokadun ja Torikadun kulmakortteliehdotuksista kerätään mielipiteitä

Kuopion kaupunki järjesti suunnittelu- ja toteutusryhmille suunnatun tontinluovutuskilpailun Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelin rakennuttajien / rakentajien valitsemiseksi. Kilpailuun saapuneet ehdotukset ovat yleisön arvioitavina kaksi viikkoa.
Lue lisääTietojaPuistokadun ja Torikadun kulmakortteliehdotuksista kerätään mielipiteitä »

Kysely Kuopion keskusta-alueen talvihoidosta

Osallistu Kuopion keskusta-alueen talvihoitoa koskevaan kyselyyn. Kyselyllä kartoitetaan keskusta-alueella liikkuvien näkemyksiä käytetyimmistä reiteistä ja kunnossapitotarpeista.
Lue lisääTietojaKysely Kuopion keskusta-alueen talvihoidosta »