Kyselyt

Vastaa Ympäristöministeriön kyselyyn kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa!

Ympäristöministeriö on avannut kyselyn asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa kansalaisten näkökulmasta maankäyttö- ja rakennuslain uudistamisen tueksi.
Lue lisääTietojaVastaa Ympäristöministeriön kyselyyn kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa! »

Osallistu Karttulan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn

Karttulan Kissakuusen koulukeskus valmistui käyttöön syksyllä 2018. Keskus on palvellut kouluna, eskarina, päiväkotina, kirjastona sekä nuorisotilana yhden talvikauden. Asukkaat toivoivat suunnitteluvaiheessa, että keskuksesta kehittyy kaikkien Karttulan asukkaiden avoin ja matalakynnyksinen kotipesä ”Karttulatalo”. Onko tässä onnistuttu?
Lue lisääTietojaOsallistu Karttulan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn »

Kysely Savilahden liityntäpysäköinnistä

Savilahden alueen kehittyminen etenee kiihtyvällä tahdilla. Muutaman viime vuoden aikana on valmistunut mm. Technopoliksen lisärakentaminen Microkadun ja Viestikadun kohteissa, KYSin rakennushankkeet sekä Puijonlaakson etelärinteen asuinrakentaminen.
Lue lisääTietojaKysely Savilahden liityntäpysäköinnistä »

Tervetuloa vastaamaan Kuopion kaupungin kyselyyn Litmasenpuiston kehittämisestä!

Kuopion kaupunki aloittaa Litmasenpuiston alueen peruskorjaussuunniteman laatimisen. Suunnittelu koskee puiston leikkipaikka- ja oleskelualueita, käytäväverkostoja, lammen ranta-alueita, puustoa sekä alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyjä.
Lue lisääTietojaTervetuloa vastaamaan Kuopion kaupungin kyselyyn Litmasenpuiston kehittämisestä! »

Kysely arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksista

Kuopio haluaa olla hyvän elämän pääkaupunki, jossa asukkaiden kokemukset jokapäiväisestä elämästä ovat myönteisiä. Jotta pystymme etenemään tätä päämäärää kohti, haluaisimme kuulla millaiseksi koet elämäsi Kuopiossa. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia.
Lue lisääTietojaKysely arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksista »

Kuopion alue ja Joensuu kartoittavat opiskelijoiden mielipiteitä yhteisellä kyselyllä

Joensuu ja Kuopion alueen kunnat, Kuopio, Varkaus, Iisalmi ja Siilinjärvi sekä alueen oppilaitokset tekevät yhteistyössä kyselyn kaupungeissa asuville opiskelijoille. Kyselyllä kartoitetaan opiskelijoiden mielipiteitä opiskelupaikkakunnastaan sekä sen palveluista ja opiskelijakaupunki-imagosta.
Lue lisääTietojaKuopion alue ja Joensuu kartoittavat opiskelijoiden mielipiteitä yhteisellä kyselyllä »

Vastaa VILKUn kyselyyn reitti- ja aikataulusuunnitelmista

VILKKU – Kuopion seudun joukkoliikenne haluaa kuulla bussimatkustajien mielipiteitä reitti -ja aikataulusuunnitelmista linjoille 1-40. Suunnitelmaluonnokset ovat nähtävillä osoitteessa vilkku.kuopio.fi/kysely ja niitä voi kommentoida 11.4.-23.4 välisenä aikana.
Lue lisääTietojaVastaa VILKUn kyselyyn reitti- ja aikataulusuunnitelmista »

Varhaiskasvatuspalvelujen asiakaskysely on avoinna

Haluamme kehittää varhaiskasvatuksen toimintaa. Voit auttaa meitä vastaamalla kyselyyn 31.3.2019 mennessä. Kyselyssä pääset kertomaan muun muassa kokemuksiasi varhaiskasvatuksen ja kodin välisestä yhteistyöstä sekä varhaiskasvatussuunnitelman tärkeimmistä arvoista.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuspalvelujen asiakaskysely on avoinna »

Kysely omakotitonteista

Kaupungin tonttipalvelut järjestää omakotitonteista kyselyn, jonka tavoitteena on selvittää tonteista kiinnostuneiden mielipiteitä niin tonteista, niiden sijainneista kuin tontinvalintaan vaikuttavista seikoistakin.
Lue lisääTietojaKysely omakotitonteista »

Tervetuloa vastaamaan Kuopion kaupungin kyselyyn uimarantojen ja uimapaikkojen käytöstä, tasosta ja kehittämisestä

Kuopion kaupunki on laatimassa uimarantojen ja uimapaikkojen viherpalveluohjelmaa, jota varten olemme luoneet käyttäjäkyselyn. Kyselyn pohjalta toivomme saavamme tietoa käyttäjien havainnoista, tarpeista ja toiveista, jotta voimme kehittää uimarantoja ja -paikkoja toivottuun suuntaan. Ole mukana vaikuttamassa ja auta meitä kohdistamaan resursseja oikeisiin asioihin!
Lue lisääTietojaTervetuloa vastaamaan Kuopion kaupungin kyselyyn uimarantojen ja uimapaikkojen käytöstä, tasosta ja kehittämisestä »

Tasavallankadun alueen yleissuunnitelmasta kysely avoinna 20.2. asti

Kuopion Tasavallankadun alueelle laaditaan yleissuunnitelma, jolla pyritään parantamaan alueen kaupunkikuvaa ja Tasavallankadun roolia sisääntuloväylänä Kuopion keskustaan.
Lue lisääTietojaTasavallankadun alueen yleissuunnitelmasta kysely avoinna 20.2. asti »

Kuopion ja Siilinjärven päihdeasennekyselyssä asukkaat ottavat kantaa päihdetilanteeseen

Kyselyllä kartoitetaan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.
Lue lisääTietojaKuopion ja Siilinjärven päihdeasennekyselyssä asukkaat ottavat kantaa päihdetilanteeseen »

Hyvinvointikysely - vastaa 6.2. mennessä, voit voittaa lahjakortin

Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi. Vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 6.2.2019 mennessä joko vastaamalla verkkokyselyyn https://my.surveypal.com/kokemus2019 tai täyttämällä paperinen kyselylomake. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia.
Lue lisääTietojaHyvinvointikysely - vastaa 6.2. mennessä, voit voittaa lahjakortin »

Kuopion kaupungin asiakaskysely

Kuopion kaupungin asiakaskyselyn tavoitteena on selvittää käyttäjien mielipiteitä sekä kehittämisideoita Kuopion kaupungin palveluista. Vastaamalla kyselyyn voi osallistua kaupungin palveluiden kehittämiseen entistä paremmaksi. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin asiakaskysely »

Ehdota valopylväisiin Juicen rocklyriikkaa

Juankosken torin saneeraus käynnistyy kesällä 2019. Torille on suunnitteilla niin kutsuttuja Lyriikka-valaistuspylväitä, joilla kunnioitetaan Juice Leskisen arvokasta sanoittajan työtä...
Lue lisääTietojaEhdota valopylväisiin Juicen rocklyriikkaa »

Mielipidekysely ulkomaisesta ammattityövoimasta

Vielä ehdit vastata mielipidekyselyyn ulkomaisesta ammattityövoimasta: kysely on auki 23.11. saakka. Kuopion kaupunki on perustanut yritysjohtaja Mika Sutisen johtaman työryhmän vauhdittamaan ulkomaisen ammattityövoiman houkuttelemista ja kotiutumista seudulle sekä alueen väestön kansainvälistä kasvua. Kyselyn tuloksia hyödynnetään tämän työryhmän työssä.
Lue lisääTietojaMielipidekysely ulkomaisesta ammattityövoimasta »

Vastaa kyselyyn ja vaikuta Kuntolaakson uuden uimahallin toimintaan

Mitä toivoisit uudelta uimahallilta? Vastaa kyselyyn ja ole mukana vaikuttamassa Kuntolaakson uuden uimahallin toimintaan!
Lue lisääTietojaVastaa kyselyyn ja vaikuta Kuntolaakson uuden uimahallin toimintaan »

Kysely kaupunkimetsien hoidosta Litmasen alueella

Kuopion kaupunki on aloittamassa Petosen, Litmasen ja Pirtin kaupunginosan metsien käytön ja hoidon suunnittelun. Asukkaiden on nyt mahdollista vaikuttaa metsäalueiden hoitotoimiin.
Lue lisääTietojaKysely kaupunkimetsien hoidosta Litmasen alueella »

Vuoden vanhaa varhaiskasvatussuunnitelmaa juhlitaan 5.9.

Elokuussa 2017 otettiin käyttöön Kuopion oma varhaiskasvatussuunnitelma.Vanhempien mielestä päivähoidossa tulee korostua lasten ja aikuisten keskinäiset vuorovaikutus- ja tunnetaidot. Lapset kertoivat, että mukava arki päivähoidossa koostuu leikeistä, kavereista, ulkoilusta ja hyvästä ruuasta. Meitä kiinnostaa kuulla jälleen: miten Kuopion varhaiskasvatussuunnitelman mukainen hoito, kasvatus ja opetus toteutuu mielestänne Kuopiossa nyt, kun vasu on ollut vuoden käytössä?
Lue lisääTietojaVuoden vanhaa varhaiskasvatussuunnitelmaa juhlitaan 5.9. »

Asiakaskysely kaupunginkirjaston aukioloaikojen uudistamisesta

Kuopion kaupunginkirjaston aukioloaikoja uudistetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Asiakaskysely on esillä verkkokirjastossa ja kirjaston toimipisteissä ajalla 23.8.–30.9.
Lue lisääTietojaAsiakaskysely kaupunginkirjaston aukioloaikojen uudistamisesta »