Kyselyt

Kuopion maaseutualueiden liikenteen ja liikkumisen käyttäjäkysely ”Wossikka” avoinna 17.4.-10.5.2020

Liikennekysely Wossikka avautuu tänään perjantaina 17.4.2020. Kyselyssä kartoitetaan maaseutualueiden asukkaiden sekä muiden käyttäjien liikennepalvelujen tarvetta sekä arvoja ja asenteita liikkumista ja julkista liikennettä kohtaan. Kysely toteutetaan monimuotomallilla: perustana on sähköinen kysely, jota täydennetään erilaisilla pitäjäraatialuekohtaisilla paperisen kyselyn tavoilla, esimerkiksi postin välityksellä. Kyselyn toteuttajana on Kuopion maaseutualueilla toimivat pitäjäraadit.
Lue lisääTietojaKuopion maaseutualueiden liikenteen ja liikkumisen käyttäjäkysely ”Wossikka” avoinna 17.4.-10.5.2020 »

Kuopion avoimen datan hyödyntäminen

Kuopion kaupunki kartoittaa kaupungin avoimien datojen hyödyntämistä ja niiden avulla tehtyjä sovelluksia.
Lue lisääTietojaKuopion avoimen datan hyödyntäminen »

Osallistu Jynkänvuoren metsänhoitosuunnitelman laadintaan

Kuopion kaupunki laatii Jynkänvuoren alueelle metsänhoitosuunnitelman, jossa halutaan sovittaa yhteen liito-oravan elinympäristövaatimukset ja ulkoilijoiden sekä lähiasukkaiden toiveet.
Lue lisääTietojaOsallistu Jynkänvuoren metsänhoitosuunnitelman laadintaan »

Vastaa Kuopion kaupungin bränditutkimukseen

Kuopion kaupunki tekee bränditutkimuksen, jossa tavoitteena on selvittää, miten Kuopion brändi on kehittynyt ja miten se koetaan eri asukasryhmissä. Kysymykset liittyvät mielikuviin, asuinpaikkakunnan valintakriteereihin, markkinointiin ja viestintään sekä Kuopion alueen matkailun ja vapaa-ajan tarjontaan. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 5-8 minuuttia.
Lue lisääTietojaVastaa Kuopion kaupungin bränditutkimukseen »

Yrittäjä – vastaa kyselyymme ja kerro miten kaupunki voisi tukea yrityksesi ilmastotyötä?

Kuopion kaupunki on mukana Resurssiviisaiden yritysten ilmastoteot (REIVI) -hankkeessa, jonka tavoitteena on luoda yrityksille työkaluja päästöjen vähentämiseen. Lisäksi haluamme selvittää, mitä kaupunki voisi tarjota yrityksille ilmastotekojen vauhdittamiseksi. Tätä varten olemmekin avanneet kyselyn, jolla pyrimme selvittämään millaista tukea tai millaisia toimenpiteitä yrittäjät kaupungilta toivovat. Kysely on avoinna 15.1.2020 saakka.
Lue lisääTietojaYrittäjä – vastaa kyselyymme ja kerro miten kaupunki voisi tukea yrityksesi ilmastotyötä? »

Missä ja miten sinä haluaisit asua tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja voita lahjakortti!

Kuopioon on suunnitteilla ja rakenteilla useita uusia asuinalueita nyt ja tulevaisuudessa. Tällä kyselyllä selvitämme sinun asumismieltymyksiäsi ja kiinnostustasi Kuopion asuinalueita kohtaan sekä tulevien asuinalueiden todennäköisiä asukasryhmiä. Vastaamalla kyselyyn autat kehittämään Kuopiosta asukkaidensa näköistä hyvän asumisen kaupunkia ja osallistut lahjakorttien arvontaan.
Lue lisääTietojaMissä ja miten sinä haluaisit asua tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja voita lahjakortti! »

Pirttiniemen metsänhoitosuunnitelma

Osallistu Pirttiniemen metsänhoitosuunnitelman laadintaan. Kuopion kaupunki laatii Pirttiniemien metsiin metsänhoitosuunnitelman, jossa halutaan sovittaa yhteen liito-oravan elinympäristövaatimukset, alueen ulkoilijoiden ja lähiasukkaiden toiveet sekä maankäytön muutostarpeet eli alueen tuleva asemakaavoitus.
Lue lisääTietojaPirttiniemen metsänhoitosuunnitelma »

Vastaa kyselyyn Kuopion julkisen liikenteen käytettävyydestä ja voita arvoa Waltti-kortillesi!

Millaista tietoa tarvitset suunnistaessasi bussipysäkeiltä määränpäähän ja takaisin? Miten sujuvaa julkisen liikenteen käyttö on? Vastaa kyselyyn ja voita arvoa Waltti-matkakortillesi! Kysely on avoinna 9.10.2019 asti.
Lue lisääTietojaVastaa kyselyyn Kuopion julkisen liikenteen käytettävyydestä ja voita arvoa Waltti-kortillesi! »

Vastaa kyselyyn ja osallistu Kuopion ilmasto-ohjelman laatimiseen

Kuopion kaupunki kerää asukkaiden ideoita ja näkemyksiä Kuopion uuteen ilmasto-ohjelmaan asukaskyselyllä. Miten Kuopion tulisi mielestäsi varautua ilmastomuutokseen ja miten ilmastopäästöjä tulisi kaupungissa hillitä? Vastaa kyselyyn ja vaikuta ohjelman sisältöön. Kysely on avoinna 8.10.2019 saakka.
Lue lisääTietojaVastaa kyselyyn ja osallistu Kuopion ilmasto-ohjelman laatimiseen »

Vastaa Ympäristöministeriön kyselyyn kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa!

Ympäristöministeriö on avannut kyselyn asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa kansalaisten näkökulmasta maankäyttö- ja rakennuslain uudistamisen tueksi.
Lue lisääTietojaVastaa Ympäristöministeriön kyselyyn kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa! »

Osallistu Karttulan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn

Karttulan Kissakuusen koulukeskus valmistui käyttöön syksyllä 2018. Keskus on palvellut kouluna, eskarina, päiväkotina, kirjastona sekä nuorisotilana yhden talvikauden. Asukkaat toivoivat suunnitteluvaiheessa, että keskuksesta kehittyy kaikkien Karttulan asukkaiden avoin ja matalakynnyksinen kotipesä ”Karttulatalo”. Onko tässä onnistuttu?
Lue lisääTietojaOsallistu Karttulan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn »

Kysely Savilahden liityntäpysäköinnistä

Savilahden alueen kehittyminen etenee kiihtyvällä tahdilla. Muutaman viime vuoden aikana on valmistunut mm. Technopoliksen lisärakentaminen Microkadun ja Viestikadun kohteissa, KYSin rakennushankkeet sekä Puijonlaakson etelärinteen asuinrakentaminen.
Lue lisääTietojaKysely Savilahden liityntäpysäköinnistä »

Tervetuloa vastaamaan Kuopion kaupungin kyselyyn Litmasenpuiston kehittämisestä!

Kuopion kaupunki aloittaa Litmasenpuiston alueen peruskorjaussuunniteman laatimisen. Suunnittelu koskee puiston leikkipaikka- ja oleskelualueita, käytäväverkostoja, lammen ranta-alueita, puustoa sekä alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyjä.
Lue lisääTietojaTervetuloa vastaamaan Kuopion kaupungin kyselyyn Litmasenpuiston kehittämisestä! »

Kysely arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksista

Kuopio haluaa olla hyvän elämän pääkaupunki, jossa asukkaiden kokemukset jokapäiväisestä elämästä ovat myönteisiä. Jotta pystymme etenemään tätä päämäärää kohti, haluaisimme kuulla millaiseksi koet elämäsi Kuopiossa. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia.
Lue lisääTietojaKysely arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksista »

Kuopion alue ja Joensuu kartoittavat opiskelijoiden mielipiteitä yhteisellä kyselyllä

Joensuu ja Kuopion alueen kunnat, Kuopio, Varkaus, Iisalmi ja Siilinjärvi sekä alueen oppilaitokset tekevät yhteistyössä kyselyn kaupungeissa asuville opiskelijoille. Kyselyllä kartoitetaan opiskelijoiden mielipiteitä opiskelupaikkakunnastaan sekä sen palveluista ja opiskelijakaupunki-imagosta.
Lue lisääTietojaKuopion alue ja Joensuu kartoittavat opiskelijoiden mielipiteitä yhteisellä kyselyllä »

Vastaa VILKUn kyselyyn reitti- ja aikataulusuunnitelmista

VILKKU – Kuopion seudun joukkoliikenne haluaa kuulla bussimatkustajien mielipiteitä reitti -ja aikataulusuunnitelmista linjoille 1-40. Suunnitelmaluonnokset ovat nähtävillä osoitteessa vilkku.kuopio.fi/kysely ja niitä voi kommentoida 11.4.-23.4 välisenä aikana.
Lue lisääTietojaVastaa VILKUn kyselyyn reitti- ja aikataulusuunnitelmista »

Varhaiskasvatuspalvelujen asiakaskysely on avoinna

Haluamme kehittää varhaiskasvatuksen toimintaa. Voit auttaa meitä vastaamalla kyselyyn 31.3.2019 mennessä. Kyselyssä pääset kertomaan muun muassa kokemuksiasi varhaiskasvatuksen ja kodin välisestä yhteistyöstä sekä varhaiskasvatussuunnitelman tärkeimmistä arvoista.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuspalvelujen asiakaskysely on avoinna »

Kysely omakotitonteista

Kaupungin tonttipalvelut järjestää omakotitonteista kyselyn, jonka tavoitteena on selvittää tonteista kiinnostuneiden mielipiteitä niin tonteista, niiden sijainneista kuin tontinvalintaan vaikuttavista seikoistakin.
Lue lisääTietojaKysely omakotitonteista »

Tasavallankadun alueen yleissuunnitelmasta kysely avoinna 20.2. asti

Kuopion Tasavallankadun alueelle laaditaan yleissuunnitelma, jolla pyritään parantamaan alueen kaupunkikuvaa ja Tasavallankadun roolia sisääntuloväylänä Kuopion keskustaan.
Lue lisääTietojaTasavallankadun alueen yleissuunnitelmasta kysely avoinna 20.2. asti »

Kuopion ja Siilinjärven päihdeasennekyselyssä asukkaat ottavat kantaa päihdetilanteeseen

Kyselyllä kartoitetaan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.
Lue lisääTietojaKuopion ja Siilinjärven päihdeasennekyselyssä asukkaat ottavat kantaa päihdetilanteeseen »