Kyselyt

 

Anna palautetta Kuopio 2030 -strategian luonnoksesta

Kuopion kaupungin strategiaa on valmisteltu vuoden 2017 aikana, ja valmistelu on edennyt vaiheeseen, jossa strategian ensimmäinen luonnos on valmistunut. Anna palautetta strategialuonnoksesta sähköisesti. Kysely on avoinna 30.10.2017 saakka.
Lue lisääTietojaAnna palautetta Kuopio 2030 -strategian luonnoksesta »

Leväsentien ja Kumpusaarentien katujärjestelyt -urakan asiakastyytyväisyyskysely avattu

Leväsentien ja Kumpusaarentien katujärjestelyt -urakka alkaa olla loppusuoralla ja rakentamisen aikaisista liikennejärjestelyistä on netissä avattu asiakastyytyväisyyskysely.
Lue lisääTietojaLeväsentien ja Kumpusaarentien katujärjestelyt -urakan asiakastyytyväisyyskysely avattu »

Kuopion ja Siilinjärven kaupunkiliikennelinjojen 1-40 kehittämiseen liittyvä nettikysely on nyt avoinna

Kuopion kaupunkiseudulla on tänä vuonna käynnistynyt linjastosuunnitelman tarkistus. Tarkistustyössä on tarkoitus selvittää, miten linjastoa kehitetään tulevien vuosien aikana. Asukkailta kysellään ja kerätään näkemyksiä linjastosuunnitelmasta sekä yhteyksien lisäämistarpeesta muun muassa Tahkolle ja lentoasemalle.
Lue lisääTietojaKuopion ja Siilinjärven kaupunkiliikennelinjojen 1-40 kehittämiseen liittyvä nettikysely on nyt avoinna »

Asiakaskysely viljelypalstoista

Kuopion kaupungin alueelle on perustettu vuosien 1970 – 2000 aikana yhteensä 364 viljelypalstaa yhdeksään eri kohteeseen. Vanhimpia viljelypalsta-alueita ovat Julkulanniemi, Savisaari ja Niuva....
Lue lisääTietojaAsiakaskysely viljelypalstoista »

Kommentoi Savilahden maankäytön yleissuunnitelmaa

Mitä mahdollisuuksia sinä näet Savilahdessa, mitä asioita kehittäisit tai muuttaisit – onko mielestäsi jotain tärkeää jäänyt huomioimatta? Osallistu kyselyyn ja kerro näkemyksesi Savilahden kehittämisestä.
Lue lisääTietojaKommentoi Savilahden maankäytön yleissuunnitelmaa »

Juankosken torin yleissuunnittelu

Juankosken torin suunnittelutyössä on tutkittu eri vaihtoehtoja, miten torialue, alueen jalankulku- ja pyöräilyväylät, pysäköinti ja ajoneuvoliikenne sijoittuvat alueelle. Yleissuunnitelmasta on valittavana neljä luonnosta.
Lue lisääTietojaJuankosken torin yleissuunnittelu »

Osallistu Savilahden Liikunta- ja tapahtumakeskuksen suunnitteluun

Kuopion Savilahdessa on käynnissä hankesuunnitteluvaihe, jossa selvitetään uuden Liikunta- ja tapahtumakeskuksen toteuttamismahdollisuuksia. Opiskelijat, oppilaitosten henkilökunta, liikuntaseurat sekä kaikki muut asiasta kiinnostuneet: tervetuloa ideoimaan kyselyn kautta.
Lue lisääTietojaOsallistu Savilahden Liikunta- ja tapahtumakeskuksen suunnitteluun »

Puijonlaakson asukkaille kysely kaupunkimetsien hoidosta

Kuopion kaupunki on aloittamassa Puijonlaakson kaupunginosan metsien käytön ja hoidon suunnittelun. Asukkaiden on nyt mahdollista vaikuttaa metsäalueiden hoitotoimiin. Asukaskyselyn tavoitteena on saada mahdollisimman useilta asukkailta mielipide lähiympäristönsä hoidosta. Suunnittelua jatketaan palautteiden pohjalta.
Lue lisääTietojaPuijonlaakson asukkaille kysely kaupunkimetsien hoidosta »

Kaupunkipyörät Kuopioon?

Pyöräily on lyhyillä matkoilla nopein, kätevin ja edullisin kulkumuoto. Pyöräily on myös hauskaa ja virkistävää. Kuopiossa halutaan kartoittaa asukkaiden mielipiteitä...
Lue lisääTietojaKaupunkipyörät Kuopioon? »

Osallistu ja vaikuta: Millainen on resurssiviisas Kuopio?

Haluaisitko tulevaisuudessa liikkua sähköautoilla tai lainapyörillä? Voisiko katolla olla enemmän aurinkopaneeleita tuottamaan sähköä kotiisi tai voisimmeko viljellä yrttejä keskellä kaupunkia? Haluaisitko liikkua enemmän Kuopion saaristoissa tai esteettömillä luontopoluilla? Osallistu ja vaikuta Kuopion resurssiviisausohjelmaan vastaamalla kyselyyn.
Lue lisääTietojaOsallistu ja vaikuta: Millainen on resurssiviisas Kuopio? »

Puijon urheilulaakson teemasuunnittelusta kerätään mielipiteitä – vastaa kyselyyn 15.9. mennessä!

Puijon urheilualueen yleissuunnitelma on tehty vuonna 2015, ja se on ohjannut nykyistä Puijon urheilulaakson teema- ja toteutussuunnittelua. Kuopion kaupunki kerää nyt suunnitelmien viimeistelyä varten mielipiteitä Puijon urheilulaakson teemasuunnitelmasta.
Lue lisääTietojaPuijon urheilulaakson teemasuunnittelusta kerätään mielipiteitä – vastaa kyselyyn 15.9. mennessä! »

Millainen on sinun Kuopiosi 2030? – Vastaa strategiakyselyyn ja vaikuta!

Osallistu Kuopio 2030 -strategian valmisteluun ja käy arvioimassa kevään ja alkukesän 2017 aikana pidetyissä luottamus- ja virkamiestyöryhmissä sekä verkkokyselyissä esille nousseita asioita ja kehittämistarpeita. Myös uudet ideat ja näkemykset ovat edelleen tervetulleita!
Lue lisääTietojaMillainen on sinun Kuopiosi 2030? – Vastaa strategiakyselyyn ja vaikuta! »

Miten Savilahdessa pysäköidään tulevaisuudessa? – Vastaa pysäköintikyselyyn ja vaikuta!

Miten Savilahdessa pysäköidään tulevaisuudessa? Vastaa Savilahden pysäköintikyselyyn ja vaikuta tulevaisuuden ratkaisuihin.
Lue lisääTietojaMiten Savilahdessa pysäköidään tulevaisuudessa? – Vastaa pysäköintikyselyyn ja vaikuta! »

Eläinlääkintähuollon järjestämisvastuu siirtymässä maakunnille – Vastaa asiakaskyselyyn!

Tämänhetkisen tiedon mukaan kunnallinen eläinlääkintähuolto siirtyy 1.1.2019 uuden Pohjois-Savon maakunnan järjestettäväksi. Kunnilla on velvollisuus järjestää tuotantoeläinten eläinlääkäripalvelut, pieneläinten peruseläinlääkintäpalvelut sekä kaikkien eläinlajien ympärivuorokautinen kiireellinen hoito eli ns. eläinlääkäripäivystys. Kunta voi järjestää nämä palvelut joko itse tai ostamalla ne yksityisiltä palveluntarjoajilta.
Lue lisääTietojaEläinlääkintähuollon järjestämisvastuu siirtymässä maakunnille – Vastaa asiakaskyselyyn! »

Puistokadun ja Torikadun kulmakortteliehdotuksista kerätään mielipiteitä

Kuopion kaupunki järjesti suunnittelu- ja toteutusryhmille suunnatun tontinluovutuskilpailun Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelin rakennuttajien / rakentajien valitsemiseksi. Kilpailuun saapuneet ehdotukset ovat yleisön arvioitavina kaksi viikkoa.
Lue lisääTietojaPuistokadun ja Torikadun kulmakortteliehdotuksista kerätään mielipiteitä »

Kysely Kuopion keskusta-alueen talvihoidosta

Osallistu Kuopion keskusta-alueen talvihoitoa koskevaan kyselyyn. Kyselyllä kartoitetaan keskusta-alueella liikkuvien näkemyksiä käytetyimmistä reiteistä ja kunnossapitotarpeista.
Lue lisääTietojaKysely Kuopion keskusta-alueen talvihoidosta »