Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Ensilumenlatu Puijolla priimakunnossa, Lippumäen tekojääradalle pääsee taas luistelemaan

Puijon ensilumenlatu on erittäin hyvässä hiihtokunnossa ja latua kunnostetaan päivittäin. Antikkalan pellon ladut on ajettu eilen torstaina 12.12. latukoneella, mutta lumen määrä ei vielä mahdollista päivittäistä koneella kunnostamista. Muita Puijon latuverkoston latuja sekä Petosen ja Saaristokaupungin latuja on jyrätty moottorikelkan perässä vedettävällä kumipyöräjyrällä, joka mahdollistaa suksilla liikkumisen ko. reiteillä.
Lue lisääTietojaEnsilumenlatu Puijolla priimakunnossa, Lippumäen tekojääradalle pääsee taas luistelemaan »

Lippumäen tekojäärata suljettu toistaiseksi huoltotöiden vuoksi

Viime päivinä satanut vesi ja lumi on pehmittänyt jään pinnan sohjoiseksi ja käyttökelvottomaksi. Paksua sohjoa poistetaan kentän pinnalta nyt koneellisesti. Luistelu ja muukin liikkuminen kenttäalueella on ehdottomasti kielletty huoltokatkoksen ajan. Tiedotamme heti, kun kenttä on jälleen luistelukunnossa.
Lue lisääTietojaLippumäen tekojäärata suljettu toistaiseksi huoltotöiden vuoksi »

Lahjamme sinulle - lainaa uusia elämyksiä!

Kuopiolaiset urheiluseurat ja kulttuurilaitokset puhaltavat yhteen hiileen ja haluavat näin joulun alla antaa kuopiolaisille erilaisen joululahjan: lainattavan uuden elämyksen. Kuopion pääkirjastolta voi lainata jatkossa kausikortteja KalPan, KuPSin, Puijo Wolleyn, Steelersin, Welhojen, Kuopion kaupunginorkesterin ja Kuopion kaupunginteatterin tapahtumiin.
Lue lisääTietojaLahjamme sinulle - lainaa uusia elämyksiä! »

Terveisiä Puijon ja Tahkon ensilumenladuilta

Puijon ensilumenlatua (2 km) on jatkettu hiihtostadionin kentälle. Latu on hyväkuntoinen ja palvelee laajentuessaan nyt paremmin myös tasaisempaa maastoa kaivanneita hiihtäjiä. Itsenäisyyspäivän kunniaksi pe 6.12. ensilumenladun käyttö Puijolla on kaikille maksutonta. Tahkon ensilumenladun maksullisuus on poistettu, kun peruslatuverkkoa on pystytty avaamaan.
Lue lisääTietojaTerveisiä Puijon ja Tahkon ensilumenladuilta »