Liikunta ja ulkoilu

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Tärkeitä terveisiä luistelijoille ja hiihtäjille – tekojäällä riittää vielä opeteltavaa uusien käytäntöjen kanssa, Puijon ensilumenladulla hiihdetään ilmaiseksi 6.12.

Lippumäen tekojäärata avattiin viime lauantaina 28.11. ja sen jälkeen innokkaita luistelijoita onkin radalla riittänyt! Eri tyyppisillä luistelijoilla on nyt omat käyttövuorot, jotta luistelu on mahdollisimman turvallista. Itsenäisyyspäivän kunniaksi Kuopion kaupunki tarjoaa sunnuntaina 6.12.2020 Puijon ensilumenladun kaikille kaupunkilaisille ilmaiseksi hiihdettäväksi.
Lue lisääTietojaTärkeitä terveisiä luistelijoille ja hiihtäjille – tekojäällä riittää vielä opeteltavaa uusien käytäntöjen kanssa, Puijon ensilumenladulla hiihdetään ilmaiseksi 6.12. »

Mustan perjantain jälkeen koittaa valkea lauantai – Lippumäen tekojäärata avataan la 28.11.

Toivotamme kaikki luistelijat jälleen tervetulleiksi Lippumäen tekojääradalle lauantaina 28.11.2020 klo 11:00 alkaen! Erilaisilla luistelijoilla on nyt omilla käyttövuoroillaan mahdollisuus toteuttaa turvallisesti tekojääradalla luistelua. Pidetään yhdessä tarvittavat turvavälit ja kunnioitetaan kaikkia radan käyttäjiä ja käyttövuoroja.
Lue lisääTietojaMustan perjantain jälkeen koittaa valkea lauantai – Lippumäen tekojäärata avataan la 28.11. »

Hyvinvointikertomus kertoo kuopiolaisten hyvinvoinnista

Hyvinvointikertomus nostaa esiin tietoa kuopiolaisten hyvinvoinnista. Kuopiossa on juuri valmistunut uusi vuoden 2020 kertomus. Sen mukaan Kuopiossa moni asia on hyvin. Kertomuksessa todetaan, että alueen asukkaat ovat tyytyväisiä asuinalueeseensa. Kehitettävääkin löytyy - kertomuksessa nostetaan esiin muun muassa mielenterveyden haasteet, epäedulliset ruokailutottumukset ja päihdemyönteisyyden sekä päihteiden käytön lisääntyminen nuorilla.
Lue lisääTietojaHyvinvointikertomus kertoo kuopiolaisten hyvinvoinnista »

Keilanrinteenpuiston korttelileikkipaikka on avattu käyttöön

Kuopion Saaristokaupungin Keilanrinteenpuiston täysin uusi korttelileikkipaikka on nyt valmis ja se on avattu käyttöön. Leikkipaikka sijaitsee osoitteessa Kalliotörmänkatu 1. Leikkipaikka tarjoaa...
Lue lisääTietojaKeilanrinteenpuiston korttelileikkipaikka on avattu käyttöön »

Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.