Liikunta ja ulkoilu

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Mennään metsään ja myös Pölhön laavulle

Viime viikolla uutisoitiin, että Pölhön laavun katto on palanut. Saaristokadun varrella Pölhön saaressa sijaitseva laavu on yksi Kuopion suosituimmista laavuista. Laavun katto on nyt saatu...
Lue lisääTietojaMennään metsään ja myös Pölhön laavulle »

Talvinen sää kutsuu ulos – tartu tilaisuuteen ja lähde laduille

Hiihtolomaviikko lähestyy ja lomalaisia hellitään kyllä säätiedotusten mukaan ihan täydellisellä, aurinkoisella kevättalven kelillä ensi viikolla. Viikonlopulle ennustettu lauantain ja sunnuntain välinen lumisade vaikutta hieman latujen kunnostuksiin, mutta muuten maalatujen hoito etenee normaalisti. Jäämaratonradalla yhden kilometrin lenkki on tällä hetkellä huippukunnossa ja pidempien lenkkien jäädytystä jatketaan.
Lue lisääTietojaTalvinen sää kutsuu ulos – tartu tilaisuuteen ja lähde laduille »

Hyperhiihtoloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa

Hyperhiihtolomaviikon maksuton ulkoliikuntaleiri järjestetään Puijon hiihtostadionin, Puijon ja Rajalan koulun lähiympäristöissä. Leirillä liikutaan pääsääntöisesti ulkona jokaisena päivänä. Nuoriso-ohjaajat laskeutuvat Tahkolle! Kuntolaakson uimahalliin pääsevät alle 18-vuotiaat ilmaiseksi uimaan maanantaista perjantaihin klo 8–16. Tapahtumissa noudatetaan koronarajoituksia, joten tulethan tapahtumiin vain terveenä.
Lue lisääTietojaHyperhiihtoloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa »

Skeitti- ja skootti-pop-up toriparkissa viikolla 10

Kuopion pysäköinti oy, Kuopion nuorisopalvelut ja Aseman Lapset ry:n Löytävä työ järjestävät hiihtolomalle (vko 10) Toripysäköinnin K3-kerrokseen alueen vapaata skeittaamista varten. Taustalla on ajatus tarjota nuorille ja muille lajin harrastajille luvallinen alue skeittaamiseen. Toripysäköinti tarjoaa tilan ja nuorisopalvelut sekä Aseman Lapset hoitavat alueen muun hallinnoinnin.
Lue lisääTietojaSkeitti- ja skootti-pop-up toriparkissa viikolla 10 »

Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.