Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Viikon 7 lopun ulkoliikuntatiedote

Lauhtuva sää vaikeuttaa hieman latujen hoitoa, jäälatuja ei voida tällä hetkellä kunnostaa lainkaan. Huomioittehan myös, että viikonlopun navakka tuuli aiheuttaa maalatujen roskaantumista. Jäämaratonrataa on luistelijoiden käytössä edelleen käytössä 4 km.
Lue lisääTietojaViikon 7 lopun ulkoliikuntatiedote »

Viikon 6 lopun ulkoliikuntatiedote - varottehan tykkylumipuita latujen varsilla

Jäämaraton rataa on avattu luistelijoille 2 km lisää eli yhteensä rataa on auki nyt 4 km. Rataa kunnostetaan viikonloppunakin 2 kertaa päivässä. Jäälatujen hoito on lopetettu tältä erää runsaan jään päälle nousseen veden vuoksi. Hoitoa pyritään jatkamaan heti, kun se on turvallista. Edelleen varoitamme tykkylumipuista latujen varsilla!
Lue lisääTietojaViikon 6 lopun ulkoliikuntatiedote - varottehan tykkylumipuita latujen varsilla »

Paulin taival hiihdetään 45. kertaa su 10.3. läpi kauniin savolaismaiseman

Perinteinen Paulin taival -hiihtotapahtuma järjestetään 45. kertaa sunnuntaina 10.3.2019. Hiihto kulkee reittiä Lapinlahti-Varpaisjärvi-Tahkovuori. Laturetkelle ei ilmoittauduta lainkaan etukäteen. Osallistumiskortit ostetaan lähtöaamuna lähtöpaikoilta, Lapinlahdella monitoimitalolta ja Varpaisjärvellä koulukeskuksesta.
Lue lisääTietojaPaulin taival hiihdetään 45. kertaa su 10.3. läpi kauniin savolaismaiseman »

Talviulkoilutiedote viikon 5 lopulle

Lauantaina 2.2. avataan Ice Marathon -radalle 2 km osuus. Luistinradalla on vielä paikoin rosoisuutta, liikuttehan varovaisesti. Sunnuntaina 3.2. alkava runsas lumisade tulee vaikeuttamaan oleellisesti luistelupaikkojen ja hiihtolatujen kunnossapitoa. Runsas lumisade tuo lisäpainoa myös tykkylumisiin puihin.
Lue lisääTietojaTalviulkoilutiedote viikon 5 lopulle »