Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Karhunköynnöksen kitkentätalkoot Puijon helmoissa 4.7.2019

Vieraskasvien torjunta on hyötyliikuntaa parhaimmillaan! Haitallisten vieraskasvilajientorjuntatalkoita kesällä 2019 Talkoolaisille on luvassa talkookahvit ja vinkkejä vieraslajien torjuntaan....
Lue lisääTietojaKarhunköynnöksen kitkentätalkoot Puijon helmoissa 4.7.2019 »

Väinölänniemen lintu- ja kääpäkävely 2.7.2019

Tiistaina  2.7.2019 kevyellä kävelyretkellä tutustutaan Väinölänniemeen ja Peräniemeen lähiluontokohteena, etenkin linnustoon ja puistopuiden lahottajasieniin. Kokoontuminen klo 18...
Lue lisääTietojaVäinölänniemen lintu- ja kääpäkävely 2.7.2019 »

Linja-autopysäkki poissa käytöstä ja kevyen liikenteen väylälle poikkeusjärjestelyitä Savilahdentiellä viikolla 26

Savilahdentien verkostosiirrot jatkuvat viikolla 26, mikä aiheuttaa häiriöitä linja-autoliikenteelle sekä jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Teknia E:n linja-autopysäkki poistetaan väliaikaisesti pois käytöstä ja alueen kevyen liikenteen väylälle tulee poikkeusjärjestelyitä.
Lue lisääTietojaLinja-autopysäkki poissa käytöstä ja kevyen liikenteen väylälle poikkeusjärjestelyitä Savilahdentiellä viikolla 26 »

Päättäjät pyöräilemään -kampanjasta hienoja tuloksia

Kuopion kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Jari Kyllönen ja strategiajohtaja Sirpa Lätti-Hyvönen ovat olleet mukana Oulun seudulla lokakuussa 2018 aloitetussa BikeBusters ”Päättäjät Pyöräilemään” -haastekampanjassa koko talvikauden ajan. Myös osallistujien kuntoa testattiin niin talvikauden alussa kuin sen päätteeksikin. Tulokset olivat erinomaisia ja innostavat jatkamaan aloitetulla tiellä.
Lue lisääTietojaPäättäjät pyöräilemään -kampanjasta hienoja tuloksia »