Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Puijolla puiden poistoa - työosuuksilla liikkuminen on kielletty

Puijolla saatetaan loppuun reitistön reunalla olevien puiden poisto. Työt alkavat maanantaina 10.12.2018 ja kestävät noin 2 viikkoa. Ulkoilureittien varrella kasvavien puiden poistaminen vähentää tykkylumivaaraa, parantaa latujen lumiolosuhteita ja vähentää neulasten määrää laduilla keväisin.
Lue lisääTietojaPuijolla puiden poistoa - työosuuksilla liikkuminen on kielletty »

Luistelualueiden jäädytykset alkavat Kuopiossa

Luistelukenttien ja kaukaloiden jäädytys on aloitettu eri puolilla Kuopion kaupungin alueella. Kuopionlahti, Neulamäki ja muut koulujen läheisyydessä olevat luistelukentät ja kaukalot pohjataan ensiksi. Nyt parhaillaan kentille tehdään vasta pohjatöitä eli kentät eivät ole ihan vielä luistelukunnossa. Tiedotamme kenttien luisteluvalmiudesta heti, kun ne valmistuvat.
Lue lisääTietojaLuistelualueiden jäädytykset alkavat Kuopiossa »

Keskuskentälle esitetään 8 000-paikkaista stadionia urheilu- ja tapahtumakäyttöön

Kuopion keskuskentän stadion-hankkeen suunnittelu on saatu valmiiksi. Hankesuunnittelutyöryhmä esittää keskuskentän alueelle rakennettavaksi UEFA:n kategorian 4 mukaista noin 8 000-paikkaista, modernia stadionia urheilu- ja tapahtumakäyttöön. Valmistuessaan Keskuskentän stadion olisi ainoa Suomessa sijaitseva kategorian 4 stadion.
Lue lisääTietojaKeskuskentälle esitetään 8 000-paikkaista stadionia urheilu- ja tapahtumakäyttöön »

Tahkon ensilumenlatu toistaiseksi suljettu

Tahkon ensilumenlatu on toistaiseksi suljettu lumen puutteen vuoksi. Kylmemmän jakson alettua kaavitaan rinteistä korkeammalta viimeiset lumitilkat traktorin kauhan avulla ladulle. Tämä ei riitä ladun avaamisen. Kun tykityspakkasia on riittävästi, tykitetään lunta lisää ja tavoitellaan ladun uudelleen avaamista.
Lue lisääTietojaTahkon ensilumenlatu toistaiseksi suljettu »