Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Hyvän mielen kioskilta virtuaalista ajanvietettä koteihin

Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää vaalia omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä pitää yllä hyvän arjen rutiineja. Hyvän mielen kioskille on kerätty erilaisia Kuopion kaupungin ja myös muiden toimijoiden tarjoamia kulttuuri- ja liikuntavinkkejä. Ehkä juuri nyt on hyvä hetki oppia uutta, kohottaa kuntoa tai nauttia elämyksistä, joihin ei aiemmin ollut aikaa tai mahdollisuutta?
Lue lisääTietojaHyvän mielen kioskilta virtuaalista ajanvietettä koteihin »

Kuopio ei palauta kansalaisopiston ja ohjattujen liikuntaryhmien kurssimaksuja

Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen lautakunta on kokouksessaan ke 1.4. päättänyt, että kansalaisopiston keskeytyneiden kurssien maksuja ei palauteta pandemian aiheuttamissa poikkeusolosuhteissa. Pienten kurssimaksupalautusten operointi lähes kymmenelle tuhannelle opiskelijalle olisi ollut erittäin mittava operaatio. Kaupungin liikunnanohjaajien kursseista ei tulla myöskään suorittamaan palautuksia. Liikuntahallien aikarajallisten korttien osalta kortin voimassaoloaikaa siirretään liikuntapaikkojen sulkuajan verran.
Lue lisääTietojaKuopio ei palauta kansalaisopiston ja ohjattujen liikuntaryhmien kurssimaksuja »

Vastaa asukaskyselyyn Päivärannan Lampipuiston kehittämisestä

Kuopion kaupunki aloittaa laatimaan Päivärannassa sijaitsevan Lampipuiston alueen peruskorjaussuunnitelmaa. Kaupunki on avannut kyselyn, jolla halutaan kartoittaa asukkaiden mielipiteitä Lampipuiston käytöstä, toimivuudesta ja viihtyisyydestä. Kysely on avoinna 30.3.2020 - 26.4.2020 ja vastaamiseen kuluu aikaa noin 10 minuuttia.
Lue lisääTietojaVastaa asukaskyselyyn Päivärannan Lampipuiston kehittämisestä »

Vilkku-fillarit heräävät talviunilta jo 15.4.

Kuopion kaupunki on päätynyt aikaistamaan kaupunkipyörien käyttöönottoa kahdella viikolla, sillä kevät on jo pitkällä. Lisäksi kaupunki haluaa tuoda kaupunkipyörät kaupunkilaisten käyttöön mahdollisesti supistuvan joukkoliikenteen tueksi. Kaupunkipyöriä tuodaan kaupunkipyöräasemille jo 8.4. alkaen, mutta käyttöön ne tulevat vasta 15.4. alkaen. Lisäksi valikoimaan tulee uusia tuotteita, kuten minuuttitaksalla pyöräily sekä kolmen kuukauden käyttöoikeus.
Lue lisääTietojaVilkku-fillarit heräävät talviunilta jo 15.4. »