Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Savolanniemessä rakennetaan uimarantaa viikolta 5 alkaen

Savolanniemessä aloitetaan uuden uimarannan rakennustyöt viikolta 5 alkaen. Työt alkavat puiden kaatamisella ja jään vahvistamisella tulevan rantahiekan levittämistä varten. Lisäksi soutuvenerantaan rakennetaan lisää venepaikkoja sekä rakennetaan uusi paikoitusalue. Urakoitsijana toimii Mestar. Työ kestää syksyyn saakka.
Lue lisääTietojaSavolanniemessä rakennetaan uimarantaa viikolta 5 alkaen »

Entisen Lippumäen jäähallin muutostyöt sisäliikuntatilaksi ovat alkaneet

Lippumäen kalliosuojassa aiemmin toiminut jäähalli muutetaan sisäliikuntatilaksi ja uimahalli sekä muut tilat korjataan toimivuuden varmistamiseksi pitkälle tulevaisuuteen. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 6,0 miljoonaa euroa. Hanke ajoittuu vuosille 2019-2021. Jäähallissa työt ovat alkaneet purkutöillä. Uimahalli sekä kuntosalit sulkeutuvat 31.5.2020.
Lue lisääTietojaEntisen Lippumäen jäähallin muutostyöt sisäliikuntatilaksi ovat alkaneet »

Liikkuva Kuopio tarjoaa lentopallon Mestaruusliigapelin koululaisille ja kaupunkilaisille Kuopio-hallissa 20.1.

Maanantaina 20.1. klo 12 pelataan Kuopio-hallissa lentopallon naisten Mestaruusliigan peli Puijo Wolley – Kuortaneen Urheiluopisto. Ottelu on Puijo Wolleyn ja Kuopion kaupungin yhteistyötapahtuma ja otteluun on vapaa pääsy. Mestaruusliigan päiväpeliin osallistuu kaupungin koululaisia sekä Liikkuva Kuopio-hengessä ottelu tarjoaa samalla kaupunkilaisille mahdollisuuden tutustua naisten lentopalloon.
Lue lisääTietojaLiikkuva Kuopio tarjoaa lentopallon Mestaruusliigapelin koululaisille ja kaupunkilaisille Kuopio-hallissa 20.1. »

Lasten ja nuorten pakkaspäivät Kuopiossa 20.-26.1.2020

Sydäntalven aikaan vietetään jälleen perinteisiä lasten ja nuorten Pakkaspäiviä. Tapahtumaviikolla 20.-26.1. on tarjolla monipuolisesti toimintaa eri puolilla kaupunkia päiväaikaan sekä päiväkotiväelle että kouluikäisille ja perheille ilta-aikaan ja viikonloppuna. Pakkasjuhlia vietetään viikon lopulla Maaningalla ja maaliskuussa Kuopion Brahen puistossa ja Nilsiässä.
Lue lisääTietojaLasten ja nuorten pakkaspäivät Kuopiossa 20.-26.1.2020 »