Kuopion Seinä -tapahtumakalenteri

Oletko järjestämässä tai etsimässä kulttuurimenoja, harrastuksia tai asukastoimintaa, mukavaa tekemistä lapsille, nuorille tai perheille koulujen loma-aikoina tai osallistumassa Meidän Kuopio -festivaaliin?

Ilmoita yhteisöllinen, ei-kaupallinen, päihteetön tapahtumasi Seinällä. HUOM! Tapahtumat päivittyvät moderoinnin jälkeen pienellä viiveellä. Muutokset mahdollisia.

Kuopion Seinä siirtyy uudelle alustalle marraskuussa 2023

Kuopion Seinä siirtyy marraskuun 2023 aikana uudelle tekniselle alustalle, jonka yhteydessä vanhat käyttäjätilit lakkaavat toimimasta. Tapahtumat eivät kuitenkaan katoa mihinkään, vaan käynnissä olevat ja tulevat tapahtumat siirtyvät uudelle Seinälle! Kuopion seinä löytyy jatkossakin tutusta osoitteesta www.kuopionseina.fi.

Rekisteröitynyt käyttäjä: jatkaaksesi Seinän käyttöä, sinun täytyy tehdä uusi tili uudelle alustalle!

Kun uusi Kuopion Seinä julkaistaan marraskuun aikana, rekisteröityneet käyttäjät saavat siitä tiedoksi sähköpostin. Viestissä on mukana linkki ja ohjeet uuden käyttäjätilin luomiseen. Halutessasi voit myös jatkaa Seinän käyttöä lähettämällä tapahtumia lomakkeen kautta.

Pahoittelemme alustan vaihdosta aiheutuvaa vaivaa! Vaihdos on kaupungille välttämätön saavutettavuuden parantamiseksi Digipalvelulain edellyttämällä tavalla.

Vastauksia kysymyksiin:

Mistä saan apua Kuopion Seinään liittyen?

Kuopion Seinä

Tapahtumakalenteri

Kan­sa­lais­toi­min­nan palvelut