Kuopion Seinä -tapahtumakalenteri

Oletko järjestämässä tai etsimässä kulttuurimenoja, harrastuksia tai asukastoimintaa, mukavaa tekemistä lapsille, nuorille tai perheille koulujen loma-aikoina tai osallistumassa Meidän Kuopio -festivaaliin?

Ilmoita yhteisöllinen, ei-kaupallinen, päihteetön tapahtumasi Seinällä. HUOM! Tapahtumat päivittyvät moderoinnin jälkeen pienellä viiveellä. Muutokset mahdollisia.

Kuopion Seinä siirtyi uudelle alustalle to 4.7.2024

Kuopion Seinä siirtyi uudelle tekniselle alustalle torstaina 4.7.2024, jonka yhteydessä vanhat käyttäjätilit lakkasivat toimimasta. Tapahtumat eivät kuitenkaan katoa mihinkään, vaan käynnissä olevat ja tulevat tapahtumat siirtyivät uudelle Seinälle! Kuopion seinä löytyy jatkossakin tutusta osoitteesta www.kuopionseina.fi.

Rekisteröitynyt käyttäjä: jatkaaksesi Seinän käyttöä, sinun täytyy tehdä uusi tili uudelle alustalle!

Vanhalle Seinälle rekisteröityneet käyttäjät ovat saaneet uuden alustan julkaisusta tiedoksi sähköpostin. Viestissä on mukana linkki ja ohjeet uuden käyttäjätilin luomiseen. Halutessasi voit myös jatkaa Seinän käyttöä lähettämällä tapahtumia lomakkeen kautta.

Pahoittelemme alustan vaihdosta aiheutuvaa vaivaa! Vaihdos on kaupungille välttämätön saavutettavuuden parantamiseksi Digipalvelulain edellyttämällä tavalla.

Vastauksia kysymyksiin:

Mistä saan apua Kuopion Seinään liittyen?

Kuopion Seinä

Tapahtumakalenteri

Kan­sa­lais­toi­min­nan palvelut