Sosiaali- ja terveyspalvelut

Tuoreimmat uutiset:

 

Influenssarokotusaikoja avattu lisää Apajan rokotuspisteelle

Apajan rokotuspisteeseen on avattu lisää influenssarokotusaikoja. Aikoja voi varata ensisijaisesti sähköisen ajanvarauspalvelun kautta, www.kuopio.fi/eterveyspalvelu tai puhelimitse numerosta 044 718 6921, puhelinajanvaraus on avoinna klo 8–15.
Lue lisääTietojaInfluenssarokotusaikoja avattu lisää Apajan rokotuspisteelle »

Kuopion kaupungin Harjulan sairaalassa tietoturvaloukkaus

Kuopion kaupungin Harjulan sairaalassa tapahtui 20.10.2022 inhimillinen virhe yhden osaston tietosuojatun jätteen käsittelyssä. Paperitulosteita, joissa on mahdollisesti ollut tapahtumahetkellä tai sitä edeltävällä viikolla hoidossa olleiden asiakkaiden terveydentilaan liittyviä tietoja, päätyi tavanomaisen jätteen käsittelyyn. Virhe huomattiin 21.10.2022 ja asian selvittäminen aloitettiin välittömästi.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin Harjulan sairaalassa tietoturvaloukkaus »

Kaupungin puhelinvaihteessa poikkeusaikataulu 18.11.2022

Kuopion kaupungin puhelinvaihde sulkeutuu perjantaina 18.11.2022 poikkeuksellisesti klo 12.45 alkaen. Puhelinvaihde palvelee taas normaalisti maanantaista alkaen. Suorat yhteystiedot ovat...
Lue lisääTietojaKaupungin puhelinvaihteessa poikkeusaikataulu 18.11.2022 »

Influenssarokotusajat Apajaan lopussa

Influenssarokotusajat Apajaan ovat toistaiseksi loppuun varattuja. Lisää aikoja avataan, mikäli rokotteista saadaan lisäeriä. Maaseutualueiden sivuasemille on vapaana vielä jonkin verran aikoja. Mahdollisten peruutusten ja sivuasemien ajanvarauksen vuoksi ajanvarauspuhelin 044 718 6921 pidetään toistaiseksi auki, mutta uusia aikoja Apajaan ei toistaiseksi anneta.
Lue lisääTietojaInfluenssarokotusajat Apajaan lopussa »

Vuoden 2022 influenssarokotukset käynnistyvät

Influenssarokotukset käynnistyvät Apajassa 31.10.2022. Rokotuksia annetaan ainoastaan ajanvarauksella ja rokotuspaikkana toimii Apajan rokotuspiste, Torikannen alla, E-rappu, entisen Terve Kuopio -kioskin tilat. Maaseutualueiden rokotukset käynnistyvät marraskuun alussa. Tarkemmat tiedot maaseutualueiden rokotuksista on julkaistu paikallislehdissä ja ne löytyvät myös Kausirokotukset | Kuopio -sivulta. Neuvoloiden rokotuksista löytyy tietoa Neuvolat | Kuopio -sivulta.
Lue lisääTietojaVuoden 2022 influenssarokotukset käynnistyvät »