Sosiaali- ja terveyspalvelut

Kuopion sosiaali- ja terveyspalvelut löytyvät Pohjois-Savon hyvinvointialue -sivustolta

Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyi hyvinvointialueille 1.1.2023. Uudistuksen tultua voimaan Kuopion kaupunki ei enää järjestä sosiaali- ja terveyspalveluita. Sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Savossa järjestää Pohjois-Savon hyvinvointialue – myös kuopiolaisille ja tuusniemeläisille. Tietoa julkisista sosiaali- ja terveyspalveluista saat pshyvinvointialue.fi -verkkosivuilta. Etusivulta löydät pikalinkkeinä tärkeimmät tai eniten käytetyimmät linkit.

Digipalvelut-sivuilta pääset sosiaali- ja terveyspalvelujen sähköiseen asiointiin ja tekemään esimerkiksi sähköisen huoli-ilmoituksen, tai ajanvarauksen palveluun, jos se on tarvitsemassasi palvelussa mahdollista. Voit varata ajan palveluun sähköisesti myös siltä Palvelut-sivulta, johon olet varaamassa aikaa, mikäli sillä on käytössä sähköinen asiointikanava.

Asiakasmaksuista löydät tietoa Asiakkaalle -sivuilta.

Poikkeukset aukioloaikoihin

Katso poikkeusaukioloajat Pohjois-Savon hyvinvointialueen sivuilta: Poikkeusaukioloajat – Pohjois-Savon hyvinvointialue – Pohjois-Savo (pshyvinvointialue.fi)