Tapahtumat


Kuopiossa järjestetään ympäri vuoden paljon tapahtumia. Tapahtumat -sivun alta pääset tutustumaan Kuopion kaupungin vuosittain järjestämiin tapahtumiin. Lisäksi ajankohtaiset tapahtumat on listattu Tapahtumauutiset -kohtaan.

Kuopion alueen tapahtumia pääsee selaamaan myös maakunnallisen tapahtumakalenterin kautta: savonsanomat.menoinfo.fi. Tapahtumakalenterista saa näkyviin Kuopion tapahtumien lisäksi myös Pohjois-Savon muiden kuntien tapahtumat. Tapahtumakalenterin käyttö on kaikille tapahtumajärjestäjille ilmaista ja tapahtuman järjestäjä voi syöttää tapahtumatiedot itse. Kalenterissa olevien mainospaikkojen myynnistä vastaa Savon Sanomat.

Kuopion seinältä https://kuopionseina.fi/ löydät hyvinvointia edistävät, ei-kaupalliset loma-aikojen tapahtumat suunnattuna erityisesti lapsille, nuorille ja perheille. Voit ilmoittaa myös omat tapahtumasi. Tervetuloa mukaan!

Kuopion torin tapahtumat löytyvät Kuopion torin sivuilta.

Tahkon alueen tapahtumat löytyvät Tahkon tapahtumakalenterista sekä Kuopiotahko.fi -sivuilta

Tapahtumajärjestäjille tarkoitettu sivusto löytyy osoitteesta: https://tapahtumakuopio.fi/ Tietoa tapahtumajärjestäjille on koottu myös sivulle Tapahtumajärjestäjät.

 

Tapahtumajärjestäjille Tapahtumajärjestäjille