Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

Hyvän olon webinaarista virtaa kevääseen - ilmaistapahtuma ikäihmisille 18.5. klo 10-15

Kuopion kaupungissa toimiva seniorityöryhmä järjestää netissä tiistaina 18.5.2021 klo 10-15 ikäihmisille suunnatun perinteisen ja täysin ilmaisen kevättapahtuman Kevättä rintaan ja vireyttä mieleen. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda iloa ja hyvää mieltä koronakevääseen. Työryhmän tavoitteena on myös tehdä digiä tutuksi ikäihmisille ja madaltaa kynnystä osallistua verkon välityksellä tapahtumiin.
Lue lisääTietojaHyvän olon webinaarista virtaa kevääseen - ilmaistapahtuma ikäihmisille 18.5. klo 10-15 »

Kansainvälinen museopäivä käynnistää museoviikon - Kuopion taidemuseoon ja korttelimuseoon vapaa pääsy tiistaina 18.5.

Museopäivän teemana on toipuminen ja uudelleen luominen. Tällä hetkellä yhteiskunta valmistautuu rajoitusten purkamiseen ja pitkästä pandemia-ajasta toipuminen on aluillaan. Poikkeusaikana museoissa on luotu uutta. Pitkään tauolla olleet yleisöopastukset on siirretty verkkoon. Taidemuseossa ja korttelimuseossa näyttelyiden sisältöihin voi tutustua omilla mobiililaitteilla kuunneltavilla audio-opastuksilla.
Lue lisääTietojaKansainvälinen museopäivä käynnistää museoviikon - Kuopion taidemuseoon ja korttelimuseoon vapaa pääsy tiistaina 18.5. »

Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskuksen rakentaminen etenee

Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskus kytkee Varikkoalueen Savilahden ytimeen ja tuo elävyyttä ja liikettä alueelle. Keskus pitää sisällään jatkossa monipuolisia palveluita,...
Lue lisääTietojaSavilahden liikunta- ja tapahtumakeskuksen rakentaminen etenee »

Vilkku-fillareille kaksi uutta asemaa

Suuren kysynnän vuoksi Vilkku-fillarit saavat kaksi uutta kaupunkipyöräasemaa keskiviikosta 12.5.2021 alkaen. Toinen uusista kaupunkipyöräasemista sijaitsee Pirtissä K-Market Pirtin piha-alueella...
Lue lisääTietojaVilkku-fillareille kaksi uutta asemaa »

Osallistu Kuopion uuden taidelukio Lumitin julkisen taideteoksen tekemiseen, jonka toteuttaja on kuvataiteilija Hanna Vihriälä

Kuvataiteilija Hanna Vihriälä tekee uutta, osittain kierrätysmateriaalista valmistuvaa taideteosta Kuopion taidelukio Lumitiin. Teos valmistuu samassa aikataulussa uuden taidelukiorakennuksen rakentamisen kanssa ja se julkistetaan kesällä 2022. Keräämme teosta varten pieniä (0,8 cm - 15 cm) muovi-, metalli- tai puuesineitä kuten esim. pääsiäismunien muovikoteloita, leluja, pinnejä, kertakäyttöastioita, muovisia korkkeja, pikkuautoja, kännykän kuoria, pillejä, palloja tai pelinappuloita.
Lue lisääTietojaOsallistu Kuopion uuden taidelukio Lumitin julkisen taideteoksen tekemiseen, jonka toteuttaja on kuvataiteilija Hanna Vihriälä »