Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

Liikuntaluurissa vastataan kuopiolaisten liikuntaan liittyviin kysymyksiin

Kuopion kaupungin liikunnanohjaajat ovat aloittaneet uuden Liikuntaluuri-palvelun kuntalaisille. Liikuntaluuri-palvelu antaa neuvoja, vinkkejä, virikkeitä ja tietoa liikuntaan liittyvissä asioissa. Liikuntaluuri on maksutonta palvelua ja se palvelee torstaisin klo 12.00-14.00. Soita maksuttomaan palveluun 044 718 2505 tai lähetä whatsapp-viesti! Palvelua annetaan myös tarpeen mukaan englanniksi.
Lue lisääTietojaLiikuntaluurissa vastataan kuopiolaisten liikuntaan liittyviin kysymyksiin »

Huutavanholman reitin avajaisia vietetään Tahkolla 16.10.

Näin korona-aikaan ulkoilijoiden määrät ovat selvästi kasvaneet, mikä on näkynyt myös Tahkolla. Tahkon Kyläyhdistys ry on yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa viime vuodet rakentanut...
Lue lisääTietojaHuutavanholman reitin avajaisia vietetään Tahkolla 16.10. »

Ensilumenladun kausikortit etuhintaan verkkokaupasta 10.11. mennessä

Puijon hiihtokausi avataan ensilumenladulla perjantaina 12.11.2021. Avauspäivästä alkaen hiihtämään pääsee vaikka vuorokauden ympäri, latu on kuitenkin valaistu klo 7-21 välisenä aikana. Puijon ensilumenlatu on maksullinen, kunnes lumitilanne sallii hiihdon maastossa. Kun ostat kausikortin verkkokaupasta ennen ladun käyttöönottoa, 10.11. mennessä, säästät selvää rahaa ja pääset ilman jonottelua heti 12.11. ladulle.
Lue lisääTietojaEnsilumenladun kausikortit etuhintaan verkkokaupasta 10.11. mennessä »

Supersyyslomalla tutustutaan Kuopion kaupunginorkesterin soittimiin

Maanantaina 18.10. klo 10-13 pääsevät kaikki syysloman viettäjät tutustumaan Kuopion kaupunginorkesterin soittimiin Kuopion Musiikkikeskuksessa. Maksuttomat soitinesittelyt on suunnattu supersyysloman aikaan erityisesti kouluikäisille. Esittelyissä esillä ovat niin orkesterin jousi-, puhallin- kuin lyömäsoittimetkin.
Lue lisääTietojaSupersyyslomalla tutustutaan Kuopion kaupunginorkesterin soittimiin »

Syyslomalla kannattaa suunnata Kuopion kaupungin museoihin - Mielenkiintoisia näyttelyitä ja ohjelmaa kaikenikäisille

Museoiden tarjonta kutkuttelee kulttuurinälkäisten syyslomalaisten makuhermoja. Oletko jo nähnyt mielenkiintoa herättäneen Leonardo da Vinci 3D -näyttelyn? Ota kaikki irti renessanssineron elämästä ja taiteesta ja suuntaa sekä Kuopion museoon että taidemuseoon, joihin näyttely levittäytyy. Kuopion taidemuseossa pääset paneutumaan myös taidemuseon kokoelman aarteisiin Taiteilijan katse -näyttelyssä sekä kaakkoissuomalaiseen nykytaiteeseen Nupit Kaakkoon -näyttelyssä.
Lue lisääTietojaSyyslomalla kannattaa suunnata Kuopion kaupungin museoihin - Mielenkiintoisia näyttelyitä ja ohjelmaa kaikenikäisille »