Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

L3DNARDO DA VINCI -luento: Leonardo da Vinci ja renessanssimuoti ke 3.11. klo 17

Renessanssiajalla pukeutuminen oli värikästä, mutta toisaalta sitä rajoittivat ylellisyyslait. Vaatteet välittivät ihmisen moraalia, sukupuolta ja sosiaalista statusta. Ylemmille luokille oli oppaita ideaalista pukeutumisesta. Haluatko tietää millainen pukeutuja Leonardo da Vinci oli? L3DNARDO DA VINCI luentosarjan viimeisellä luennolla kuullaan yleisen historian dosentti Susanna Niirasta, joka luennoi Leonardo da Vincistä ja renessanssiajan muodista.
Lue lisääTietojaL3DNARDO DA VINCI -luento: Leonardo da Vinci ja renessanssimuoti ke 3.11. klo 17 »

Verkkovartteja 21.10. ja 28.10. Leonardo da Vincin parissa – Mainio palanpainike kahvitauolle

Janoatko kahvin lisäksi tietoa? Nosta kahvitaukosi uudelle tasolle ja osallistu kahvittelun lomassa Kuopion museon verkkovarteille! Syksyn ja talven aikana renessanssiaikaan ja aikakauden tunnetuimpaan henkilöön Leonardo da Vinciin voi tutustua myös napakoiden tietoiskujen kautta kahvittelun lomassa. Verkkovartit järjestetään Zoomissa torstaisin klo 14.
Lue lisääTietojaVerkkovartteja 21.10. ja 28.10. Leonardo da Vincin parissa – Mainio palanpainike kahvitauolle »

Suovu-Palosella liikkumista rajoitetaan hirvijahdin aikana

Suovu-Palosen metsäalueella on hirvijahti käynnissä 22.-24.10.2021 välisenä aikana. Tämän jälkeen hirvijahti jatkuu syksyn aikana maanomistajien toimesta vielä myös tulevina viikonloppuina....
Lue lisääTietojaSuovu-Palosella liikkumista rajoitetaan hirvijahdin aikana »

Liikuntaluurissa vastataan kuopiolaisten liikuntaan liittyviin kysymyksiin

Kuopion kaupungin liikunnanohjaajat ovat aloittaneet uuden Liikuntaluuri-palvelun kuntalaisille. Liikuntaluuri-palvelu antaa neuvoja, vinkkejä, virikkeitä ja tietoa liikuntaan liittyvissä asioissa. Liikuntaluuri on maksutonta palvelua ja se palvelee torstaisin klo 12.00-14.00. Soita maksuttomaan palveluun 044 718 2505 tai lähetä whatsapp-viesti! Palvelua annetaan myös tarpeen mukaan englanniksi.
Lue lisääTietojaLiikuntaluurissa vastataan kuopiolaisten liikuntaan liittyviin kysymyksiin »

Huutavanholman reitin avajaisia vietetään Tahkolla 16.10.

Näin korona-aikaan ulkoilijoiden määrät ovat selvästi kasvaneet, mikä on näkynyt myös Tahkolla. Tahkon Kyläyhdistys ry on yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa viime vuodet rakentanut...
Lue lisääTietojaHuutavanholman reitin avajaisia vietetään Tahkolla 16.10. »