Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

Kuopio Rock Academyn bändien tie vie treenikämpältä Kuopiorockiin

Kuopio Rock Academya käsittelevän juttusarjan kolmas osa koskettaa Kuopio Rock Academyn ydintä, eli nuorille järjestettävää bänditoimintaa ja sparrausta bändien näkökulmasta.Haastattelimme Kuopio Rock Academyn bändejä Woundstripea ja Huumaa, ja kysyimme heiltä, mitä sparraus on bändien jäsenille tuonut. Kysyimme myös, millä mielin bändit suuntaavat kohti Kuopiorockia, jossa kaikki Rock Academyn seitsemän bändiä esiintyvät Väinö Stagella.
Lue lisääTietojaKuopio Rock Academyn bändien tie vie treenikämpältä Kuopiorockiin »

Kuopio-hallin järjestelyihin muutoksia elokuun alusta alkaen - osittainen liikuntakäyttö mahdollistuu rokotusten ohella

Kuopio-hallin tiloista noin 2/3 avataan liikuntakäyttöön elokuun alussa. Tilat liikuntaa varten ovat Kuopio-hallin voimistelualueen puoleisessa päädyssä (sulkapallo ja pickleball) ja keskellä hallia (salibandy), rokotuskeskus jatkaa toimintaansa hallin Hatsalan koulun puoleisessa päädyssä.
Lue lisääTietojaKuopio-hallin järjestelyihin muutoksia elokuun alusta alkaen - osittainen liikuntakäyttö mahdollistuu rokotusten ohella »

Pesäpallon Nuorisoleiri tuo lähes 1 300 leiriläistä Kuopioon ja Siilinjärvelle

Maanantaina 19.7. virallisesti käynnistyneelle pesäpallon valtakunnalliselle Nuorisoleirille osallistuu lähes 1 300 leiriläistä. Leiri kestää lauantaihin 24.7. saakka ja leirillä pelataan lähes 450 pesäpallo-ottelua 15 eri kentällä. Leirille on ilmoittautunut 83 joukkuetta, joissa on tuo lähes 1 300 pelaajaa ja joukkueen taustahenkilöä.
Lue lisääTietojaPesäpallon Nuorisoleiri tuo lähes 1 300 leiriläistä Kuopioon ja Siilinjärvelle »

Leonardo da Vinciä ja renessanssia monelta kantilta - Luentosarja taiteesta, kirjallisuudesta ja muodista

Kuopion museon, Kuopion taidemuseon ja Kuopion kaupunginkirjaston yhteistyössä kokoama luentosarja pyörittelee renessanssiaikaa kantilta jos toiselta. Luennoitsijoiksi on saatu maineikkaita renessanssin, taiteen ja kirjallisuuden tuntijoita. Luennot ovat osa Kuopion museon ja Kuopion taidemuseon L3DNARDO DA VINCI -näyttelyä. Näyttely kertoo suuren renessanssineron tarinan ennennäkemättömällä tavalla, yhdistämällä lisättyä todellisuutta, hologrammeja ja immersiivistä tarinankerrontaa.
Lue lisääTietojaLeonardo da Vinciä ja renessanssia monelta kantilta - Luentosarja taiteesta, kirjallisuudesta ja muodista »

Paikallista yhteistyötä – Kuopiorockin Väinö stagella esiintyvät Kuopio Rock Academyn bändit

Julkaisimme heinäkuun alussa Kuopio Rock Academyn toiminnasta kertovan jutun, joka on osana kolmeosaista juttusarjaa. Juttusarjan toinen osa koskettaa Kuopion isoimman tapahtuman Kuopiorockin ja nuorten bändien sparraustoimintaa järjestävän Kuopio Rock Academyn välistä yhteistyötä. Haastattelimme heinäkuun alussa Kuopiorockin festivaalipäällikköä Allu Koskista ja Kuopiorock Academyn toiminnan vetäjää Sakari Hietalaa tähän yhteistyöhön liittyen.
Lue lisääTietojaPaikallista yhteistyötä – Kuopiorockin Väinö stagella esiintyvät Kuopio Rock Academyn bändit »