Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

Hiiri kohtaa karhun tarinallisessa Piilometsän kevät -konsertissa 30.3.

Kuopion kaupunginorkesterin Piilometsän kevät -lastenkonsertissa torstaina 30.3. klo 18 hiiri kohtaa talviuniltaan heräilevän karhun. Tarinallisessa koko perheen konsertissa soi sinfoniaorkesterille sävelletty musiikki Timo Koposen johdolla säveltäjäniminä Antonín Dvořák ja Vitĕzslava Kaprálová. Hiirenä nähdään Laura Muona ja karhuna Hanna-Leena Tammiruusu.
Lue lisääTietojaHiiri kohtaa karhun tarinallisessa Piilometsän kevät -konsertissa 30.3. »

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat uutta johtajaa

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat uutta johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin uuden johtajan haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä tiistaina 21.3. ja se päättyy tiistaina 11.4. klo 12.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat uutta johtajaa »

Sellistikonkari Marko Ylönen tulkitsee Schumannin intensiivisen sellokonserton kausikonsertissa 23.3.

Kuopion kaupunginorkesterin solistiksi kausikonserttiin torstaina 23.3. klo 19 saapuu mestarisellisti Marko Ylönen. Hän tulkitsee konsertissa Robert Schumannin intensiivisen sellokonserton. Konsertissa koetaan myös Suomen ensiesitys Alissa Firsovan teoksesta Stages, jonka soolo-osuudet soittaa orkesterin trumpetisti Vitoldas Sokolnikas.
Lue lisääTietojaSellistikonkari Marko Ylönen tulkitsee Schumannin intensiivisen sellokonserton kausikonsertissa 23.3. »

Minnan päivät 17.-19.3.

Minna Canthin ja tasa-arvon päivää juhlitaan Kuopiossa. Ohjelma jakautuu kolmelle päivälle ja sisältää traditioksi muodostuneet Minna Canthin patsaan seppelöinnin, haudalla käynnin, sekä uutta...
Lue lisääTietojaMinnan päivät 17.-19.3. »

Kuopiossa huikea tarjonta kulttuuria Juho Rissasen 150-vuotisjuhlavuonna

Torstaina 9.3.2023 tulee kuluneeksi 150 vuotta kuopiolaisen taidemaalari Juho Rissasen syntymästä. Kuopion kaupunginteatteri, Kuopion taidemuseo ja Kuopion korttelimuseo ovat lähteneet innolla...
Lue lisääTietojaKuopiossa huikea tarjonta kulttuuria Juho Rissasen 150-vuotisjuhlavuonna »