Lehdet ja julkaisut

Käsissä kasa julkaisuja.

Kohtaamisia-lehti

Kuopion kaupunki julkaisee vuosittain ilmestyvää asukaslehteä Kohtaamisia, joka tarjoaa tietoa kaupungin palveluista, tapahtumista ja ihmisistä. Kohtaamisia-asukaslehti jaetaan ilmaisjakeluna kuopiolaisiin kotitalouksiin ja sitä on saatavana myös useista jakelupisteistä Kuopion alueella.

Tutustu Kohtaamisia-verkkojulkaisuun

Kuopio by Nature -julkaisu

Kuopio by Nature vuosijulkaisu esittelee Kuopiota kolmen teeman – Nature, Live like local ja Future Kuopio – kautta, avaten samalla lehden nimeen ja Kuopion brändiin sisältyvää kaksoismerkitystä. Kuopio by Nature julkaistaan sekä suomeksi että englanniksi.

Kuopio by Nature vuosijulkaisun tavoitteena on tukea Kuopion tunnettuutta, houkuttelevuutta ja vetovoimaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Vuosijulkaisu tukee kaupungin viestinnän ja markkinoinnin kärkiä muodostaen niiden vuosittaiset painotukset sekä kytkeytyy myös osaksi kaupungin vaikuttamisviestintäsuunnitelmaa. Kuopio by Nature toimii Kuopion käyntikorttina maailmalle.

Vuosijulkaisu on suunnattu mm. yrityksille, investoreille, sidosryhmille, medialle, päättäjille, matkailijoille, kv-toimijoille, ystävyyskaupungeille.

Tutustu Kuopio by Natureen

Kuopio by Nature suomeksi

Kuopio by Nature in English

Kuopio suunnittelee ja rakentaa

Kuopio suunnittelee ja rakentaa on kaupunkiympäristön palvelualueen vuosittainen julkaisu. Se sisältää kaupunginhallituksen hyväksymän kaavoituskatsauksen sekä kunnallistekniset suunnittelu- ja rakentamiskohteet.

Julkaisu on luettavissa verkossa ja saatavissa printattuna valtuustotalon asiakaspalvelusta sekä Nilsiän asiakaspalvelupisteestä.

Tutustu uusimpaan Kuopio suunnittelee ja rakentaa 2024 -julkaisuun.