Kuopio by Nature

Englanninkielinen Kuopion kaupungin vuosijulkaisu esittelee Kuopiota kolmen teeman kautta – Nature, Live like local ja Future Kuopio. Kuopio by Nature on kuopiolaisten käyntikortti maailmalle.

Kuopio by Nature -vuosijulkaisu

Englanninkielinen Kuopio by Nature vuosijulkaisu esittelee Kuopiota kolmen teeman – Nature, Live like local ja Future Kuopio – kautta, avaten samalla lehden nimeen ja Kuopion brändiin sisältyvää kaksoismerkitystä.

Kuopio by Nature kertoo samalla sekä Kuopiota ympäröivästä kauniista järvisuomalaisesta luonnosta ja luonnonläheisyydestä että kaupungin ja kaupunkilaisten luonteesta. Vuosijulkaisu rakentuu teemojen lisäksi kolmen tekijän kautta, johon kuuluvat kovat kehityksestä kertovat bisneselämän faktat, pehmeät ilmapiiritekijät ja perhe-arvot sekä vapaa-ajan helppous. Hyvän elämän lähtökohdat.

Kuopio by Nature vuosijulkaisun tavoitteena on tukea Kuopion tunnettuutta, houkuttelevuutta ja vetovoimaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Vuosijulkaisu tukee kaupungin viestinnän ja markkinoinnin kärkiä muodostaen niiden vuosittaiset painotukset sekä kytkeytyy myös osaksi kaupungin vaikuttamisviestintäsuunnitelmaa. Kuopio by Nature toimii Kuopion käyntikorttina maailmalle.

Vuosijulkaisu on suunnattu mm. yrityksille, investoreille, sidosryhmille, medialle, päättäjille, matkailijoille, kv-toimijoille, ystävyyskaupungeille.

“In Kuopio, it seems as if everyone knows a secret about life.”
Lue verkkolehti! This link will open to a new tab
Lue lisää juttuja