Kuopio by Nature

Kuopion kaupungin vuosijulkaisu esittelee Kuopiota kolmen teeman kautta – Luontomme (Nature), kuopiolaisittain (Live like local) ja Tulevaisuuden Kuopio (Future Kuopio). Kuopio by Nature on kuopiolaisten käyntikortti maailmalle.

Kuopio by Nature -vuosijulkaisu

Kuopio by Nature vuosijulkaisu esittelee Kuopiota kolmen teeman – Luontomme (Nature), kuopiolaisittain (Live like local) ja Tulevaisuuden Kuopio (Future Kuopio) – kautta, avaten samalla lehden nimeen ja Kuopion brändiin sisältyvää kaksoismerkitystä. Lehti julkaistaan sekä englanniksi että suomeksi.

Kuopio by Nature kertoo samalla sekä Kuopiota ympäröivästä kauniista järvisuomalaisesta luonnosta ja luonnonläheisyydestä että kaupungin ja kaupunkilaisten luonteesta. Vuosijulkaisu rakentuu teemojen lisäksi kolmen tekijän kautta, johon kuuluvat kovat kehityksestä kertovat bisneselämän faktat, pehmeät ilmapiiritekijät ja perhe-arvot sekä vapaa-ajan helppous. Hyvän elämän lähtökohdat.

Kuopio by Nature vuosijulkaisun tavoitteena on tukea Kuopion tunnettuutta, houkuttelevuutta ja vetovoimaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Vuosijulkaisu tukee kaupungin viestinnän ja markkinoinnin kärkiä muodostaen niiden vuosittaiset painotukset sekä kytkeytyy myös osaksi kaupungin vaikuttamisviestintäsuunnitelmaa. Kuopio by Nature toimii Kuopion käyntikorttina maailmalle.

Vuosijulkaisu on suunnattu mm. yrityksille, investoreille, sidosryhmille, medialle, päättäjille, matkailijoille, kv-toimijoille, ystävyyskaupungeille.

“Henki on salliva ja kannustava, Kuopiossa kaikista uskotaan parasta.”
Lue verkkolehti! Tämä linkki aukeaa uuteen välilehteen
Lue lisää juttuja