Sosiaali- ja terveyspalvelut

Tuoreimmat uutiset:

 

Terveysasemien vastaanotoilla vain kiireellistä hoitoa lääketiedepäivien aikana 29.-30.9.2021

Kuopion kaupungin terveysasemilla hoidetaan vain kiireellisiä asioita keskiviikkona ja torstaina 29.-30.9.2021. Suurin osa lääkäreistä osallistuu tuolloin Itä-Suomen Lääketiedepäiville. Koronatilanteen vuoksi tilaisuus pidetään tänä vuonna etänä. Vehmersalmen terveysasema on avoinna ja hoitajat ovat paikalla ke 29.9.klo 8.-15.30 ja to 30.9. klo 8.-12.30. Riistaveden terveysasema on suljettuna kumpanakin päivänä: kiireellisissä tilanteissa tulee ottaa yhteys omaan hoitotiimiin.
Lue lisääTietojaTerveysasemien vastaanotoilla vain kiireellistä hoitoa lääketiedepäivien aikana 29.-30.9.2021 »

Tukihenkilö-koulutusta Kuopiossa 2.-3.10.2021

Haluaisitko olla lapselle tai nuorelle luotettava aikuinen, jonka kanssa ratkoa arjen pulmia? Kuopion kaupungin perhepalvelut ja lastensuojelun avohuolto hakee hyviä tyyppejä lasten ja nuorten tukihenkilöiksi. Tukihenkilö on vapaaehtoinen, joka on lapselle ja nuorelle luotettava ja kannustava aikuinen. Tukihenkilöksi haluaville on koulutusta Kuopiossa 2.-3.10.2021 klo 9.30-15. Ilmoittautumiset viimeistään 28.9. mennessä.
Lue lisääTietojaTukihenkilö-koulutusta Kuopiossa 2.-3.10.2021 »

Asukkaiden näkemys tärkeää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen kehittämisessä

Pohjois-Savon hyvinvointialueen ja osallisuustoiminnan valmistelua varten on avattu asukaskysely, johon voivat osallistua kaikki Pohjois-Savon asukkaat. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa asukkaiden ja asiakkaiden kokemuksia ja toiveita sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluiden osalta.
Lue lisääTietojaAsukkaiden näkemys tärkeää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen kehittämisessä »

Kuopio-halli toimii osittain rokotuskeskuksena vielä marraskuun loppuun asti

Kuopio-hallin tiloista noin 1/3 on rokotuskäytössä vielä marraskuun 2021 loppuun asti. Koronarokotukset toteutetaan edelleen hallin Hatsalan puoleisessa päädyssä. Sisäänkäynti rokotuksiin on Hatsalan koulun puoleisista päätyovista ja ulos mennään Hatsalan puoleisista sivuovista. Loput hallista varataan liikuntaa varten – tilassa on mahdollista harrastaa salibandya, sulkapalloa, pickleballia, kuntosalia, varata voimistelualuetta ja juoksuradat ovat käytössä osittain.
Lue lisääTietojaKuopio-halli toimii osittain rokotuskeskuksena vielä marraskuun loppuun asti »

Maaningan terveysasemalta puuttuu päivystävä lääkäri neljänä päivänä syksyllä 2021

Maaningan terveysasemalla ei ole päivystävää lääkäriä seuraavina päivinä: ke 9.9., ke 22.9., ke 30.9. ja ke 6.10.2021. Tuolloin potilaat ohjataan Maaningalta lääkärin vastaanotolle syntymäkuukauden mukaisesti joko Nilsiän terveysaseman tai pääterveysaseman hoitotiimiin.
Lue lisääTietojaMaaningan terveysasemalta puuttuu päivystävä lääkäri neljänä päivänä syksyllä 2021 »