Sosiaali- ja terveyspalvelut

Tuoreimmat uutiset:

 

Influenssarokotuksia ei anneta enää ajanvarauksella

Kuopion kaupungin hoitotiimeistä ei saa enää ajanvarauksella aikoja influenssarokotuksiin. Hoitotiimien hoitajat hoitavat tähän saakka varatut rokotukset. Riskiryhmään kuuluvat ovat varanneet joukkorokotuksista jäljelle jääneille rokotteille rokotusaikoja, ja rokotteita on annettu sairaanhoitajien vastaanotoilla. Nyt hoitotiimien rokotteet ovat loppuneet, joten ajanvarauksia ei voi enää tehdä. Tänään on viimeinen rokotuspäivä myös lapsiperheiden joukkorokotuksille.
Lue lisääTietojaInfluenssarokotuksia ei anneta enää ajanvarauksella »

Kuopion kaupungin vammaispalveluyksikkö suljettu 9.-10.12.2020

Kuopion kaupungin vammaispalveluyksikkö on suljettu keskiviikosta torstaihin 9.-10.12.2020 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin vammaispalveluyksikkö suljettu 9.-10.12.2020 »

Vammaispalveluiden lasten palveluissa muutoksia 1.1.2021 alkaen

Kuopion kaupungin perusturva- ja terveyslautakunta on 24.11.2020 tarkentanut vammaispalveluiden ja kehitysvammaishuollon järjestämisvastuuta. Lautakunta päätti, että vammaisten lasten ei-ammatillinen hoiva-apu työnantajamallilla korvautuu muun muassa omalla avustajatoiminnalla, yritysten ja järjestöjen ostopalveluina, laajempina aamu- ja iltapäivähoitoaikoina ja kotipalveluna.
Lue lisääTietojaVammaispalveluiden lasten palveluissa muutoksia 1.1.2021 alkaen »

Hyvinvointikertomus kertoo kuopiolaisten hyvinvoinnista

Hyvinvointikertomus nostaa esiin tietoa kuopiolaisten hyvinvoinnista. Kuopiossa on juuri valmistunut uusi vuoden 2020 kertomus. Sen mukaan Kuopiossa moni asia on hyvin. Kertomuksessa todetaan, että alueen asukkaat ovat tyytyväisiä asuinalueeseensa. Kehitettävääkin löytyy - kertomuksessa nostetaan esiin muun muassa mielenterveyden haasteet, epäedulliset ruokailutottumukset ja päihdemyönteisyyden sekä päihteiden käytön lisääntyminen nuorilla.
Lue lisääTietojaHyvinvointikertomus kertoo kuopiolaisten hyvinvoinnista »

Kutsumme kaikki kuopiolaiset mukaan Joulupostia ikäihmisille- kampanjaan

Kaikkien aikojen iloisin joulukampanja on alkanut. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 16.11.–11.12.2020 yhtä aikaa yli sadalla paikkakunnalla, joista yksi on Kuopio. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen kampanjan aikana.
Lue lisääTietojaKutsumme kaikki kuopiolaiset mukaan Joulupostia ikäihmisille- kampanjaan »