Tapahtumat


Kuopiossa järjestetään ympäri vuoden paljon tapahtumia. Tapahtumat -sivun alta pääset tutustumaan Kuopion kaupungin vuosittain järjestämiin tapahtumiin.

Ajankohtaisia tapahtumauutisia on listattu Tapahtumauutiset -kohtaan. Kuopion alueen tapahtumia pääsee selaamaan myös Kuopio-Tahkon tapahtumakalenterista ja Savon Sanomien Menoinfosta. Kalentereista saa näkyviin Kuopion tapahtumia sekä Menoinfosta myös Pohjois-Savon muiden kuntien tapahtumia. Tapahtumakalentereiden käyttö on tapahtumajärjestäjille ilmaista ja tapahtuman järjestäjä voi syöttää tapahtumatiedot itse. Kalentereissa olevien mainospaikkojen myynnistä vastaavat kalentereiden ylläpitäjät.

Kuopion seinältä löydät mm. kulttuuri- ja liikuntapahtumia, asukastoiminnan tapahtumia sekä ei-kaupallisia loma-aikojen tapahtumia koko perheelle. Seinälle voit myös ilmoittaa omat tapahtumasi.

Kuopion torin tapahtumat löytyvät Kuopion torin sivuilta.

Pohjois-Savon tapahtumia voit selailla menokalenterista: kaupunkisi.fi

Tapahtumajärjestäjille


Tapahtumajärjestäjille tarkoitettu sivusto löytyy osoitteesta: https://tapahtumakuopio.fi/ Tietoa tapahtumajärjestäjille on koottu myös sivulle Tapahtumajärjestäjät.