Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

Ulkoliikuntatiedote viikonlopulle 28.-30.1.2022

Jääladut saadaan suurelta osin hiihtokuntoon lauantaiksi 29.1.2022! Joitakin haasteellisia alueita jää edelleen odottamaan päivää parempaa. Maalatujen kunnossapito pyörii normaalisti. Jäämaratonrataa on 4 km käyttökunnossa. Viikonlopun runsaaksi ennustettu lumisade ja kova tuuli vaikeuttavat radan kunnossapitoa.
Lue lisääTietojaUlkoliikuntatiedote viikonlopulle 28.-30.1.2022 »

Apocalyptican konsertti 13.2. siirtyy ensi syksylle

Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuvan Apocalyptican keikka Kuopion Musiikkikeskuksessa su 13.2. siirtyy ensi syksylle, lauantaille 19.11.2022. Jo ostetut konserttiliput käyvät sellaisenaan 19.11. keikalle.
Lue lisääTietojaApocalyptican konsertti 13.2. siirtyy ensi syksylle »

Kuopion uusin julkinen taideteos Jarkko Liutun Elämän virta julkistettin Männistön päiväkodilla

Männistön uuteen päiväkotiin prosenttitaidehankkeena tilattu veistoskokonaisuus Elämän virta on valmistunut. Päiväkodin ulkotilan pääportaikkoa hallitsevan teoksen keskiössä on lapsi. Hän on upottanut kätensä rakennuksen seinään tutkien tuntematonta. Portaikon toisella seinällä oleva tulevaisuuteen kurkottava käsi yhdistää teoksen näyttäväksi tilaa hallitsevaksi kokonaisuudeksi.
Lue lisääTietojaKuopion uusin julkinen taideteos Jarkko Liutun Elämän virta julkistettin Männistön päiväkodilla »

Kuvasuunnistusta Kuopion taidemuseossa Lasten pakkaspäiväviikolla ti 25.1. alkaen

Löydätkö teoksen, jossa hiihdetään? Entä kenen tauluun on maalattu ihminen hassuissa suippokärkisissä saappaissa? Lasten pakkaspäiväviikolle rakennetussa kuvasuunnistuksessa etsitään esillä oleviin taideteoksiin liittyviä kuva-arvoituksia ja kuljetaan seikkaillen läpi Ihmisen kuva ja Taiteilijan katse -näyttelyt.
Lue lisääTietojaKuvasuunnistusta Kuopion taidemuseossa Lasten pakkaspäiväviikolla ti 25.1. alkaen »

Kuopion museossa poikkeukselliset aukioloajat. Ilmainen Liidossa-näyttely 13.2.2022 asti

Kuopion museo on avoinna 18.1.‒13.2.2022 poikkeuksellisesti tiistaista lauantaihin klo 10‒17. Sunnuntaisin ja maanantaisin museo on suljettu. Kuopion museon monitoimitilassa on 13.2.2022 asti maksuton Liidossa-näyttely, joka kertoo liito-oravasta.
Lue lisääTietojaKuopion museossa poikkeukselliset aukioloajat. Ilmainen Liidossa-näyttely 13.2.2022 asti »