Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

Lampipuiston keskusleikkipaikka avataan käyttöön

Päivärannassa sijaitsevan Lampipuiston keskusleikkipaikan peruskunnostus on valmistunut ja leikkipuisto avataan käyttöön perjantaina 25.11.2022. Lampipuiston keskusleikkipaikan kaikki urheilu-...
Lue lisääTietojaLampipuiston keskusleikkipaikka avataan käyttöön »

Kevään 2023 kausikonserttisarja alkaa tulevan ylikapellimestarin johdolla ja päättyy Kevätuhriin

Kuopion kaupunginorkesterin kevätkauden 2023 kausikonserteissa soivat rinnakkain oman aikamme musiikki sekä klassikot romantiikan ajalta ja muilta aikakausilta. Ohjelmistossa nähdään pilkahduksia myös mm. jazzin ja sirkuksen maailmasta. Kapellimestari- ja solistivieraina esiintyvät sekä kansainväliset että suomalaiset tähdet.
Lue lisääTietojaKevään 2023 kausikonserttisarja alkaa tulevan ylikapellimestarin johdolla ja päättyy Kevätuhriin »

Pikku Papun Orkesterin ja livepiirtäjä Liisa Kallion 10-vuotisjuhlakonsertti Kuopion Musiikkikeskuksessa 11.2.2023

Pikku Papun Orkesteri esiintyy 10-vuotisjuhlakonsertissaan yhdessä livepiirtäjä Liisa Kallion kanssa Kuopion Musiikkikeskuksessa lauantaina 11.2.2023 klo 15. Konsertissa kuullaan tuttuja papulauluja vuosikymmenen ajalta ja nähdään, miten laulu siirtyy kuvaksi Liisa Kallion piirtämänä.
Lue lisääTietojaPikku Papun Orkesterin ja livepiirtäjä Liisa Kallion 10-vuotisjuhlakonsertti Kuopion Musiikkikeskuksessa 11.2.2023 »

Kirjailija ja toimittaja Emilia Männynväli sai vuoden 2022 Martti Merenmaa -stipendin

Vuoden 2022 Martti Merenmaa -stipendin saa Juankoskelta lähtöisin oleva kirjailija ja toimittaja Emilia Männynväli (ent. Kukkala, s. 1988).
Lue lisääTietojaKirjailija ja toimittaja Emilia Männynväli sai vuoden 2022 Martti Merenmaa -stipendin »

Luotipuiston ja Taimistopuiston keskusleikkipaikat avattu käyttöön

Luotipuiston ja Taimistopuiston keskusleikkipaikkojen kunnostus on saatu lähes valmiiksi ja leikkipaikat on avattu käyttöön. Saarijärvellä sijaitsevassa Luotipuistossa on mahdollista leikkiä monin...
Lue lisääTietojaLuotipuiston ja Taimistopuiston keskusleikkipaikat avattu käyttöön »