Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

Nalle seikkailee metsässä 8. ja 9.10.

Kuopion kaupunginorkesterin jousikvartetti ja Kuopion kaupunginteatterin näyttelijä Virpi Rautsiala esittävät Nallen metsäseikkailu –musiikkisadun 8.-9.10. Kuopion Musiikkikeskuksessa, Kuopion kaupunginteatterissa ja Kuopion pääkirjastossa. Musiikkisadussa nalle lentää ikkunalaudalta, löytää metsän ja lähtee seikkailuun. Esityksiin on vapaa pääsy, ja ne sopivat erityisesti yli 4-vuotiaille.
Lue lisääTietojaNalle seikkailee metsässä 8. ja 9.10. »

Sieniretki Suonenjoelle 25.9.

Kuopion luonnontieteellinen museo ja Savon Sieniseura järjestävät sieniretken lauantaina 25.9. klo 11-14. Ota sieniveitsi, kori ja omat eväät mukaan. Retkelle tulee ilmoittautua ennakkoon ...
Lue lisääTietojaSieniretki Suonenjoelle 25.9. »

Saimaa-ilmiö selvittää asukkaiden ajatuksia Itä-Suomen kuntien kulttuuritarjonnasta – osallistu kyselyyn ja arvontaan

Mitä taide ja kulttuuri eri muodoissaan merkitsevät sinulle? Mitä mieltä olet kuntasi kulttuuripalveluista? Kuinka haluaisit osallistua kulttuuripalveluiden kehittämiseen? Kerro näkemyksesi syyskuun loppuun mennessä ja osallistu tuote- ja kulttuurilahjakorttien arvontaan!
Lue lisääTietojaSaimaa-ilmiö selvittää asukkaiden ajatuksia Itä-Suomen kuntien kulttuuritarjonnasta – osallistu kyselyyn ja arvontaan »

Sankarielokuvien vaikuttava musiikki soi Kuopion kaupunginorkesterin konsertissa 24.9.

Perjantaina 24.9. klo 19 Kuopion kaupunginorkesterin esittämä musiikki tuo Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalin estradille sankarielokuvien hahmot mm. elokuvista Tähtien sota, Batman, Superman, Nälkäpeli, Mad Max ja Iron Man. Orkesteria johtaa kapellimestari Atso Almila, ja solistina laulaa ilmiömäinen ruotsalaissopraano Sabina Zweiacker.
Lue lisääTietojaSankarielokuvien vaikuttava musiikki soi Kuopion kaupunginorkesterin konsertissa 24.9. »

ANTI-festivaali Kuopiossa 14.-19.9.2021

ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään jo 20. kerran Kuopiossa 14.–19.9.2021. Festivaali osallistuu tuttuun tapaan monenlaisiin ajankohtaisiin keskusteluihin ja ravistelee käsityksiämme ihmisestä, yhteiskunnasta ja taiteesta.
Lue lisääTietojaANTI-festivaali Kuopiossa 14.-19.9.2021 »