Kuntosalit

Kuopion kaupungin ylläpitämiä kuntosaleja löytyy ympäri kaupunkia. Kuntosaliharjoittelu on monipuolista: se vahvistaa kehoa ja ehkäisee vammoja. Tervetuloa salille!

Kuopion kaupungin kuntosaleja on mm. liikuntahalleissa, väestönsuojissa ja kouluilla. Kuopion kaupunkialueen lisäksi saleja on Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella. Löydät eri kuntosalien tarkemmat tiedot alempaa kunkin salin omalta sivulta.

Kuopion kaupungilla on yhteistyösopimus kuntosalipalveluiden järjestämisestä Juankoskella Valimon Salit Oy:n kanssa. Eläkeläiset pääsevät harjoittelemaan vuoden 2022 loppuun Kuntokeskus Juvansilla etuhintaan 194 € / 12 kk ja 154 € / 6 kk. Lisätietoja Kuntokeskus Juvansista löydät osoitteesta:  www.juvans.fi

Kuntosaliharjoittelu sopii lähes kaikille ja salilla treenaaminen kohottaakin niin kuntoa kuin mieltä. Huomioi kuitenkin, että kaupungin kuntosaleille on 15 vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu vanhemman tai valmentajan läsnä ollessa. Turvallisuussyistä alle 13-vuotiaita lapsia ei saa ottaa mukaan kuntosalille.

Kuntosalien järjestyssäännöt