Männistön asukastila

ihminen maalaa taideteosta.

Tervetuloa Männistön asukastilaan! Asukastila on paikka tapaamisille, harrastuksille ja kerhoille. Asukastilassa lisäksemme useat eri toimijat järjestävät monipuolista ja kaikille avointa toimintaa. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja tapaamaan muita asukkaita.

Asukastilassa voi osallistua tapahtumiin, kerhoihin, juoda kupin kuumaa, viettää aikaa, lukea päivän lehdet, pelata pelejä tai hyödyntää tilaa vaikkapa opiskeluun. Asukastilojen toiminta on maksutonta (pl. retket).

Haluatko sinä järjestää asukastilassa esimerkiksi lukupiirin, jumpparyhmän tai muuta aktiviteettia? Tilaa voi käyttää erilaiseen toimintaan ja tapahtumiin –niiden ollessa kaikille avoimia. Lue lisää asukastilan käytöstä ja varauksesta.

Männistön asukastilassa on asukkaiden käytössä tietokone, tulostin sekä luettavana Savon Sanomat ja Helsingin Sanomat. Lisäksi asukastilassa on tavaroiden kierrätyspiste.

Männistön asukastilan toiminnasta vastaa Kuopion kaupunki. Lähiötyöntekijät ovat paikalla tiistaisin ja torstaisin. Vapaaehtoiset vastaavat toiminnasta keskiviikkoisin.

Ota yhteyttä lähiötyöntekijään yksittäisten varausten tai vakiovuorojen osalta.

Paikka- ja lisätiedot

Osoite: Kalevalankatu 23 A, 70500 Kuopio
Avoinna: ti-to klo 9-14 ja muun ohjelman mukaan

Huom. Asukastoiminnan ja -tilojen kesätauko on 17.6.–11.8.2024 välisenä aikana. Tilat aukeavat jälleen 12.8. alkavalla viikolla.

Yhteystiedot

Pirkko-Liisa Lehtonen

Yhteisötyöntekijä

Minna Toivola

Yhteisötyöntekijä

Kuopion Seinältä ajankohtaiset tapahtumat
Kuopion Seinä Tämä linkki aukeaa uuteen välilehteen

Osallistu ja koe