Ilmoittautuminen Kuopion kansalaisopistoon alkaa 23.5.2023

Kuvassa sivellin kädessä henkilö maalaa paperille.

Ilmoittautuminen tulevan lukuvuoden 2023–2024 kursseille alkaa tiistaina 23.5.2023 klo 10 kansalaisopiston verkkokaupassa, Puistokartanon asiakaspalvelussa ja puhelimitse numerossa 017 184 711.

Alkavan lukuvuoden kursseja on jo noussut verkkokauppaan tutustumista varten. Koko kurssitarjonta on nähtävissä viimeistään ilmoittautumispäivänä. Kansalaisopistossa on tarjolla jälleen lähes 2200 inspiroivaa ja monipuolista kurssia.

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen niille lapsille ja nuorille, jotka jatkavat opintojaan kuvataidekoulu Värikkäässä tai käsityökoulu Taiturissa alkaa keskiviikkona 17.5.2023 klo 12.

Uusille taiteen perusopetuksen opiskelijoille ilmoittautuminen alkaa tiistaina 23.5.2023 klo 10.

Kuopion kansalaisopisto tunnetaan korkealaatuisesta opetuksestaan ja monipuolisesta kurssitarjonnastaan. Tulevakaan lukuvuosi ei tuota pettymystä. Kurssivalikoimassa on jälleen kattava lajitelma kursseja eri ainealueilta ympäri opiston laajaa toimialuetta. Jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa, olipa sitten kyse aloittelijasta tai kokeneesta harrastajasta.

Utelias mieli – iloa hyvän olon huomiseen

Alkavan lukuvuoden teemana on Utelias mieli – iloa hyvän olon huomiseen. Teeman kautta Kuopion kansalaisopisto haluaa haastaa kaikki kehittämään itseään, löytämään uusia intohimon kohteita ja innostumaan hyvinvoinnistaan. Teema kuvastaa myös Kuopion kansalaisopiston sitoutumista inspiroiviin oppimiskokemuksiin.

Kansalaisopiston rehtorin Kirsti Turusen mukaan itsensä toteuttamisella, oppimisella ja hyvinvoinnilla on vahva yhteys.

“Me haluamme kannustaa opiskelijoitamme olemaan uteliaita uusille tiedoille, taidoille ja kokemuksille. Tavoitteenamme on luoda innostava oppimisympäristö, jossa opiskelijat voivat jakaa kokemuksiaan, luoda uusia suhteita, inspiroitua ja inspiroida myös toisiaan.”

“Kuopion kansalaisopiston kurssit tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia uutta, kehittää jo opittuja taitoja ja nauttia tutustumisesta muihin ihmisiin.”