Koulutyö alkaa torstaina 10.8.2023 – ollaanhan tarkkana liikenteessä!

Koululaiset kävelevät reppu selässä

Koulutyö käynnistyy kaikissa Kuopion kaupungin peruskouluissa ja lukioissa torstaina 10.8.2023. Tarkistathan koulun tarkan alkamisajan koulujen omilta verkkosivuilta:

Uusia ekaluokkalaisia on liikenteessä reilut 1 100 ja kaiken kaikkiaan perusopetuksessa opintonsa aloittaa noin 11 000 lasta. Lukioihin astelee yhteensä noin 2 500 opiskelijaa. Kotitehtäviä on tarjolla heti niin koululaisille kuin aikuisillekin liikenteessä – opettelettehan aikuisen kanssa yhdessä turvallisen reitin koulun ja kodin välillä, ja huomioittehan pienet ja isot koululaiset liikenteessä!

Pohjois-Savoon julistetaan myös koulu- ja päiväkotirauha uuden lukukauden alussa, jo yhdeksättä kertaa, perjantaina 25.8.2023 klo 10 Kuopion torilavalla. Kaikenikäiset pohjoissavolaiset ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa joko paikan päällä tai suorana lähetyksenä netissä. Tapahtuman suoran lähetyksen linkki löytyy lähempänä tilaisuutta osoitteesta: www.kuopio.fi/koulu-ja-paivakotirauha

Tehdään yhdessä kaikille kaikin puolin turvallinen koulutie!