KUTSU: Kohti Kuopio250 -juhlavuotta -webinaari

Infotilaisuus toimijoille ohjelmahausta ja tuotantotuesta

Kohti Kuopio250 -juhlavuotta!
torstai 14.3.2024 klo 17-18
Teams-webinaari

Kuopion kaupunki viettää vuonna 2025 juhlavuottaan ja pitkin vuotta 2024 järjestetään tilaisuuksia, joissa toimijat pääsevät vaikuttamaan ja osallistumaan juhlavuoden tuotantoon, verkostoitumaan ja kehittämään omia tuotantojaan. Tämä on tilaisuus, jossa kuullaan ajankohtaisimmat kuulumiset juhlavuoden suunnitelmista esim. ohjelmahausta, tuotantotuesta, löydetään kumppaneita ja kukoistamme yhdessä kohti Kuopio 250 -juhlavuotta!

Webinaarin asiasisältö on muutoin sama kuin aiemmin helmikuussa järjestetyssä webinaarissa ja 25.1. Kuopion museolla järjestetyssä tilaisuudessa, mutta tapahtumateollisuuden osuutta tähän ei sisälly. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla viimeistään saman päivän aamupäivällä.

Ilmoittautuminen webinaariin tästä linkistä 13.3. mennessä: 
https://forms.office.com/e/THdTKmeSMW


Lisätietoja ohjelmahausta, ohjeita ja hakulomake löytyvät:
Kuopio250 ohjelmahaku
Kuopio250 ohjelmien tuotantotuki

Lisätietoja:
Nina Venäläinen
Kuopio250 -juhlavuoden projektipäällikkö
puh. 044 718 2078, nina.venalainen@kuopio.fi