Kohti Kuopio250 -juhlavuotta! Infowebinaari ohjelmahaun etenemisestä

Infotilaisuus toimijoille ohjelmahausta ja tuotantotuesta

Kohti Kuopio250 -juhlavuotta!
keskiviikko 17.4.2024 klo 15-16
Teams-webinaari

Kuopion kaupunki viettää vuonna 2025 juhlavuottaan ja pitkin vuotta 2024 järjestetään tilaisuuksia, joissa toimijat pääsevät vaikuttamaan ja osallistumaan juhlavuoden tuotantoon, verkostoitumaan ja kehittämään omia tuotantojaan. Tämä on tilaisuus, jossa kuullaan ajankohtaisimmat kuulumiset juhlavuoden suunnitelmista esim. ohjelmahausta, tuotantotuesta, löydetään kumppaneita ja kukoistetaan yhdessä kohti Kuopio 250 -juhlavuotta!

Juhlavuoden Ohjelmahaku on alkanut tammikuussa ja ensimmäinen hakuvaihe päättyy maaliskuun lopussa. Tämän webinaarin sisältönä on Ohjelmahaun toisen vaiheen ohjeistus ja ajankohtaiset juhlavuoden kuulumiset. Mikäli et ole vielä jättänyt Ohjelmahaku -lomaketta, mutta sellaista suunnittelet, niin tulehan kuulolle! Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla viimeistään saman päivän aamupäivällä.

Ilmoittautuminen webinaariin tästä linkistä 16.4. mennessä: 
https://forms.office.com/e/wUSEPrvwRP

Lisätietoja ohjelmahausta, ohjeita ja hakulomake löytyvät:
Kuopio250 ohjelmahaku
Kuopio250 ohjelmien tuotantotuki

Lisätietoja:
Nina Venäläinen
Kuopio250 -juhlavuoden projektipäällikkö
puh. 044 718 2078, nina.venalainen@kuopio.fi