Terve Kuopio -kioski


Terve Kuopio -kioski sijaitsee Kuopion torin alla Kauppakeskus Apajassa. Tarjoamme ohjausta ja neuvontaa terveyden edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn, ilman ajanvarausta. Terveysneuvonnan lisäksi saat maksuttomasti myös palveluohjausta. Kirjaamme terveystiedot Kuopion kaupungin potilastietojärjestelmään sekä kansalliseen potilastietoarkistoon. Asiakkaan pyynnöstä asiointi on mahdollista myös anonyymisti, jolloin kirjaamista ei tehdä.

Palvelupisteessämme työskentelee terveydenhoitaja, sairaanhoitaja ja fysioterapeutti, lisäksi käytettävissä on ravitsemussuunnittelijan konsultointimahdollisuus. Fysioterapiassa tarjoamme 1-3 ohjauskäyntiä sekä ohjaamme asiakasta jatkokanavien löytämisessä. Olennaisena osana toimintaa ovat teemapäivät, joka kokoavat yhteen eri alojen asiantuntijoita.

Infoa kausi-influenssarokotuksista:

Aloitamme maksuttomat kausi-influenssarokotukset vkolla 46 samaan aikaan kuin keskitetyt rokotuspisteet terveysasemilla. Tätä aiemmin pistämme vain omakustanteiset rokotteet.

 

Teemapäivät:

 

To 29.11.2018 klo 10-13 Kohtaamo
Hengitysyhdistys – iloksi elämään ja avuksi arkeen

Kuopion ja Siilinjärven paikallistoimikunnat esittäytyy

To 29.11.2018 klo 8-12
Ravitsemusneuvontaa

ravitsemussuunnittelija Anne Tuovinen
Kuopion kaupunki

Ti 4.12.2018 klo 10-13
Tunnista rytmisi - asiaa aivoterveydestä

Johannes Hietala
Aivoliitto

To 13.12.2018 klo 8-12
Ravitsemusneuvontaa

ravitsemussuunnittelija Anne Tuovinen
Kuopion kaupunki

 

Savonia amk:n fysioterapeutti-opiskelijoiden Pysy pystyssä -tasapainoklinikka Terve Kuopio kioskilla keskiviikkoisin klo 9-13 viikoilla 46-50.
 

Ohjausta ja neuvontaa chat-palvelussa

Pilotoimme virtuaaliasioinnin chat-palveluja 7.11.-19.12.2018. Teksti-chatissa voit keskustella nimettömästi Terve Kuopio -kioskin ammattilaisten kanssa. Chattiin ei tule kirjoittaa henkilötunnusta tai muita henkilötietoja, kyseessä on yleinen ohjaus- ja neuvontapalvelu. Klikkaa vihreää asiakaspalvelu-painiketta ja keskustele asiakaspalvelijamme kanssa mieltäsi askarruttavista kysymyksistä keskiviikkoisin klo 13 – 15.

Yhteys voidaan tarvittaessa vaihtaa suojatuksi videokeskusteluksi, jolloin asiakas tunnistautuu henkilökortilla ja keskustelu kirjataan asiakastietojärjestelmään.

Muista huolehtia käsihygieniasta influenssakauden ulkopuolellakin.

Yhteystiedot ja aukioloajat Yhteystiedot ja aukioloajat

Terve Kuopio -kioski
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Kauppakeskus Apaja
torin alla Kuopio Infon vieressä

Avoinna

Ma            klo 9-17
Ti-To         klo 8-16
Pe             klo 8-15

Palvelemme poikkeuksellisesti to 15.11. klo 8-12.

Ajantasaista tietoa teemapäivistä ja muista terveysaiheista:
Terve Kuopio -kioskin facebook-sivuilla