Terve Kuopio -kioski


Terve Kuopio -kioskin toimipisteet on toistaiseksi suljettu vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Korvaavana palveluna 26.10.2020 alkaen lähetteetön ja ajanvarauksellinen fysioterapianeuvonta pääterveysasemalla (Tulliportinkatu 15 H, 3. krs). Ajanvaraus toimii ainoastaan Kuopion kaupungin eTerveyspalvelujen (www.kuopio.fi/eterveyspalvelut) kautta ja edellyttää sähköistä tunnistautumista. Palvelu on maksuton ja korvaa toistaiseksi Terve Kuopio -kioskin fysioterapiavastaanoton. Suosittelemme maskin käyttöä kuntoutusasioinnissa.

--

Terve Kuopio -kioski sijaitsee Kuopion torin alla Kauppakeskus Apajassa. Kirjaamme terveystiedot Kuopion kaupungin potilastietojärjestelmään sekä kansalliseen potilastietoarkistoon. Asiointi on mahdollista myös anonyymisti, jolloin tietoja ei kirjata.

Palvelupisteessämme työskentelee terveydenhoitaja, sairaanhoitaja ja fysioterapeutti, lisäksi käytettävissämme on ravitsemussuunnittelijan konsultointimahdollisuus. Pistämme rokotusohjelman rokotteet yli 7-vuotiaille, lisäksi rokotamme muitakin mukana tuotuja itse hankittuja rokotteita (esim. punkkirokote).  Tarjoamme fysioterapiassa 1-3 ohjauskäyntiä ja ohjaamme jatkokanavien löytämisessä. Itsepalvelupisteessä voit mitata verenpaineesi sekä käyttää asiakaspäätettä sähköiseen asiointiin ja omatoimiseen terveystiedon hakuun.

Teemapäivät:

 

Teemapäivät ovat tauolla toistaiseksi.

 

 

Muista huolehtia käsihygieniasta.

Yhteystiedot ja aukioloajat Yhteystiedot ja aukioloajat

Terve Kuopio -kioski
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Kauppakeskus Apaja
torin alla Kuopio Infon vieressä

  • Toistaiseksi suljettu vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Aukioloajat
ma-to      klo 8-16
pe           klo 8-15

Ajantasaista tietoa teemapäivistä ja muista terveysaiheista:
Terve Kuopio -kioskin facebook-sivuilla