Terve Kuopio -kioski


Terve Kuopio -kioski sijaitsee Kuopion torin alla Kauppakeskus Apajassa. Tarjoamme ohjausta ja neuvontaa terveyden edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn, ilman ajanvarausta. Terveysneuvonnan lisäksi saat maksuttomasti myös palveluohjausta. Kirjaamme terveystiedot Kuopion kaupungin potilastietojärjestelmään sekä kansalliseen potilastietoarkistoon. Asiakkaan pyynnöstä asiointi on mahdollista myös anonyymisti, jolloin kirjaamista ei tehdä.

Palvelupisteessämme työskentelee terveydenhoitaja, sairaanhoitaja ja fysioterapeutti, lisäksi käytettävissä on ravitsemussuunnittelijan konsultointimahdollisuus. Fysioterapiassa tarjoamme 1-3 ohjauskäyntiä sekä ohjaamme asiakasta jatkokanavien löytämisessä. Olennaisena osana toimintaa ovat teemapäivät, joka kokoavat yhteen eri alojen asiantuntijoita.

Infoa kausi-influenssarokotuksista:

Aloitamme maksuttomat kausi-influenssarokotukset vkolla 46 samaan aikaan kuin keskitetyt rokotuspisteet terveysasemilla. Tätä aiemmin pistämme vain omakustanteiset rokotteet.

Teemapäivät:

 

Seuraavat teemapäivät alkuvuonna 2019.

 

Savonia amk:n fysioterapeutti-opiskelijoiden Pysy pystyssä -tasapainoklinikka Terve Kuopio kioskilla keskiviikkoisin klo 9-13 viikoilla 3-9.

Ohjausta ja neuvontaa chat-palvelussa

Kokeilemme ja testaamme chat-asiakaspalvelua 7.11.-19.12.2018 ja 3.-30.1.2019. Tekstichatissa voit keskustella nimettömästi Terve Kuopio -kioskin ammattilaisten kanssa. Chattiin ei tule kirjoittaa henkilötunnusta tai muita henkilötietoja, kyseessä on yleinen ohjaus- ja neuvontapalvelu. Klikkaa vihreää asiakaspalvelu-painiketta ja keskustele asiakaspalvelijamme kanssa mieltäsi askarruttavista kysymyksistä keskiviikkoisin klo 13 – 15.

Yhteys voidaan tarvittaessa vaihtaa suojatuksi videokeskusteluksi, jolloin asiakas tunnistautuu henkilökortilla ja tiedot kirjataan asiakastietojärjestelmään. Selainvaatimuksena videoasioinnissa IE tai Chrome, mobiililaitteissa Android tai iOS.

Muista huolehtia käsihygieniasta influenssakauden lähestyessä.

 

Yhteystiedot ja aukioloajat Yhteystiedot ja aukioloajat

Terve Kuopio -kioski
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Kauppakeskus Apaja
torin alla Kuopio Infon vieressä

Avoinna

Ma            klo 9-17
Ti-To         klo 8-16
Pe             klo 8-15

Ajantasaista tietoa teemapäivistä ja muista terveysaiheista:
Terve Kuopio -kioskin facebook-sivuilla