Pysäköinti

 

Kuopion Pysäköinti Oy vastaa kattavista pysäköintipalveluista Kuopion keskustassa sekä vuokraa toimitiloja torin alla olevasta Kauppakeskus Apajasta. Kuopion Pysäköinti Oy vastaa myös Toriparkin, Maaherrankadun ja Haapaniemenkadun pysäköintilaitosten pysäköintipalveluista sekä kadunvarsipysäköinnin pysäköintimittareista ja lipukeautomaateista. Ilmoita mittariviasta.

Kuopion kaupungin omistamilla yleisessä käytössä olevilla kadunvarsien mittaripaikoilla ja osin pysäköintilaitoksissa on mahdollista maksaa myös mobiilisti EasyPark, ParkMan ja Moovy puhelinsovelluksilla. Moovy on käytössä Kuopion Pysäköinnin operoimissa Toriparkissa ja Haapaniemenkadun pysäköintilaitoksessa sekä kadunvarsipysäköinnissä. Nyt yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voi käyttää kaikkia pysäköintitapoja. Muiden sovellusten toimintaan ja ominaisuuksiin voi tarkemmin tutustua palveluntarjoajan verkkosivuilla. Sovellukset edellyttävät rekisteröitymisen etukäteen. Mobiilimaksamiseen liittyvät vyöhykekoodit löytyvät lipukeautomaattien yhteyksistä. Lipukeautomaatit toimivat myös yleisimmillä maksukorteilla ja/tai kolikoilla automaatista riippuen.

Sallitut pysäköintipaikat ja pysäköintikiellot on aina merkattu liikennemerkein.

Kadunvarsipysäköinnin valvonnasta vastaa Kuopion kaupungin pysäköinninvalvonta yhteistyössä Itä-Suomen poliisin kanssa.

Tilaa katujen kunnossapidon tiedote tekstiviestinä tai sähköpostina täältä.

Kuopion Pysäköinti Oy yhteystiedot Kuopion Pysäköinti Oy yhteystiedot

asiakaspalvelu@kuopionpysakointi.fi

Kauppakatu 45 (Kauppakeskus Apaja, Sokoksen pääty)

 

 

Pysäköinninvalvonnan yhteystiedot Pysäköinninvalvonnan yhteystiedot

  • Oikaisuvaatimus
  • Asiakaspalvelu
    017 185 034
    puhelinaika
    ma-pe klo 9.00-14.00


pysakoinninvalvonta@kuopio.fi

Suokatu 42 (valtuustotalo, pääaula)

Ajankohtaista Ajankohtaista

Vaalipäivänä 14.4. pysäköinti sallittua äänestyspaikoilla

Hiekanpoisto aloitetaan Kuopiossa viimeistään klo 02.00 vaalipäivän aattona. Vaalipäivänä 14.4.2019 pysäköinti on sallittua myös äänestyspaikkojen pihoilla, esimerkiksi koulujen pysäköintialueilla.
Lue lisääTietojaVaalipäivänä 14.4. pysäköinti sallittua äänestyspaikoilla »

Kuopion keskustan hiekanpoisto sunnuntaina 14.4.2019

Hiekanpoisto aloitetaan Kuopiossa viimeistään klo 02.00 sunnuntaina aamuyöllä. Mikäli on yöpakkasta, töiden aloittaminen saattaa viivästyä. Sunnuntaina puhdistustöitä tehdään kahdessa työvuorossa. Mikäli työt jäävät kesken, niitä jatketaan maanantaina 15.4. Vaalipäivänä 14.4.2019 pysäköinti on sallittua äänestyspaikkojen pihoilla, esimerkiksi koulujen pysäköintialueilla.
Lue lisääTietojaKuopion keskustan hiekanpoisto sunnuntaina 14.4.2019 »