Pysäköinti

 

Kuopion Pysäköinti Oy vastaa kattavista pysäköintipalveluista Kuopion keskustassa sekä vuokraa toimitiloja torin alla olevasta Kauppakeskus Apajasta. Kuopion Pysäköinti Oy vastaa myös Toriparkin, Maaherrankadun ja Haapaniemenkadun pysäköintilaitosten pysäköintipalveluista sekä kadunvarsipysäköinnin pysäköintimittareista ja lipukeautomaateista. Ilmoita mittariviasta.

Kuopion kaupungin omistamilla yleisessä käytössä olevilla kadunvarsien mittaripaikoilla ja osin pysäköintilaitoksissa on mahdollista maksaa myös mobiilisti EasyPark, ParkMan ja Moovy puhelinsovelluksilla. Moovy on käytössä Kuopion Pysäköinnin operoimissa Toriparkissa ja Haapaniemenkadun pysäköintilaitoksessa sekä kadunvarsipysäköinnissä. Nyt yhdellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella voi käyttää kaikkia pysäköintitapoja. Muiden sovellusten toimintaan ja ominaisuuksiin voi tarkemmin tutustua palveluntarjoajan verkkosivuilla. Sovellukset edellyttävät rekisteröitymisen etukäteen. Mobiilimaksamiseen liittyvät vyöhykekoodit löytyvät lipukeautomaattien yhteyksistä. Lipukeautomaatit toimivat myös yleisimmillä maksukorteilla ja/tai kolikoilla automaatista riippuen.

Sallitut pysäköintipaikat ja pysäköintikiellot on aina merkattu liikennemerkein.

Kadunvarsipysäköinnin valvonnasta vastaa Kuopion kaupungin pysäköinninvalvonta yhteistyössä Itä-Suomen poliisin kanssa.

Tilaa katujen kunnossapidon tiedote tekstiviestinä tai sähköpostina täältä.

Kuopion Pysäköinti Oy yhteystiedot Kuopion Pysäköinti Oy yhteystiedot

asiakaspalvelu@kuopionpysakointi.fi

Kauppakatu 45 (Kauppakeskus Apaja, Sokoksen pääty)

 

 

Pysäköinninvalvonnan yhteystiedot Pysäköinninvalvonnan yhteystiedot

  • Oikaisuvaatimus
  • Asiakaspalvelu
    017 185 034
    puhelinaika
    ma-pe klo 9.00-14.00


pysakoinninvalvonta@kuopio.fi

Suokatu 42 (valtuustotalo, pääaula)

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kysely Savilahden liityntäpysäköinnistä

Savilahden alueen kehittyminen etenee kiihtyvällä tahdilla. Muutaman viime vuoden aikana on valmistunut mm. Technopoliksen lisärakentaminen Microkadun ja Viestikadun kohteissa, KYSin rakennushankkeet sekä Puijonlaakson etelärinteen asuinrakentaminen.
Lue lisääTietojaKysely Savilahden liityntäpysäköinnistä »

Pysäköintikieltoja viikolla 19

Mestar jatkaa kadunvarsien pysäköintipaikkojen puhdistamista rännikaduilla ja Niiralassa sekä Linnanpellon ja Männistön alueilla torstaina 9.5.2019. Kaduille asetetaan väliaikaiset pysäköintikiellot, jotka astuvat voimaan 9.5 klo 00.00. Kielto on voimassa kunnes väliaikaiset pysäköintikieltomerkit on poistettu.
Lue lisääTietojaPysäköintikieltoja viikolla 19 »

Vaalipäivänä 14.4. pysäköinti sallittua äänestyspaikoilla

Hiekanpoisto aloitetaan Kuopiossa viimeistään klo 02.00 vaalipäivän aattona. Vaalipäivänä 14.4.2019 pysäköinti on sallittua myös äänestyspaikkojen pihoilla, esimerkiksi koulujen pysäköintialueilla.
Lue lisääTietojaVaalipäivänä 14.4. pysäköinti sallittua äänestyspaikoilla »