Rivi- ja kerrostalotontit


Kaupunki luovuttaa rivi- ja kerrostalotontteja pääosin tapauskohtaisen harkinnan ja neuvottelun mukaan ottaen huomioon mm. kaupungin asuntopoliittiset tavoitteet sekä rakennussuunnitelmien laadun. Tontit luovutetaan ensisijaisesti vuokraamalla. Erityistä arvoa ja kysyntää omaavat tontit (mm. rantatontit, ydinkeskusta) luovutetaan pääasiassa julkisilla hinta- tai laatukilpailuilla.

Keskeisellä kaupunkialueella kaupungilla on vapaita vuokrattavia kerrostalotontteja Rautaniemessä, Pirtissä ja Petosella. Vuokrattavia rivitalotontteja on Rautaniemessä, Savolanniemessä, Pirtissä ja Hiltulanlahdessa.
 

Tarjouskilpailussa kerrostalotontti Kuopion keskustassa


Kuopion kaupunki, Kiinteistö Oy Tulliportinkatu 50 ja yhtiön osakkaat järjestävät tarjouskilpailun Kuopion kaupungin ruutukaava-alueella sijaitsevasta kahdesta tontista. Tontit on tarkoitus asemakaavoittaa pääasiassa asuinkäyttöön yhtenä kokonaisuutena.

Kilpailun säännöt ja liiteaineisto on avattavissa alla olevista linkeistä. Tarjouskilpailuaika päättyy 31.3.2017 kello 12.00, jolloin suljettujen kirjallisten tarjousten on oltava perillä kilpailuohjelmassa annettujen ohjeiden mukaisesti.

Kilpailuaineisto:

Yhteystiedot Yhteystiedot

Tonttipäällikkö
Jarkko Meriläinen
044 718 5531
jarkko.merilainen(at)kuopio.fi