Maljalahden omarantaisten kerrostalotonttien tarjouskilpailu


Kuopion kaupunki järjestää Maljalahden korttelissa 45 sijaitsevien omarantaisten kerrostalotonttien 1-3 sekä korttelissa 46 aallonmurtajan päässä sijaitsevan kerrostalotontin numero 1 tarjouskilpailun.

Kirjallisten suljettujen tarjousten on oltava toimitettuina perillä viimeistään perjantaina 4.5.2018 kello 12.00 Kuopion kaupungin kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa, käyntiosoite Suokatu 42, postiosoite PL 1097, 70111 Kuopio.

Lisätietoja:

Rivi- ja kerrostalotontit


Kaupunki luovuttaa rivi- ja kerrostalotontteja pääosin tapauskohtaisen harkinnan ja neuvottelun mukaan ottaen huomioon mm. kaupungin asuntopoliittiset tavoitteet sekä rakennussuunnitelmien laadun. Tontit luovutetaan ensisijaisesti vuokraamalla. Erityistä arvoa ja kysyntää omaavat tontit (mm. rantatontit, ydinkeskusta) luovutetaan pääasiassa julkisilla hinta- tai laatukilpailuilla.

Keskeisellä kaupunkialueella kaupungilla on vapaita vuokrattavia kerrostalotontteja Rautaniemessä, Pirtissä ja Petosella. Vuokrattavia rivitalotontteja on Rautaniemessä, Savolanniemessä, Pirtissä ja Hiltulanlahdessa.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Tonttipäällikkö
Jarkko Meriläinen
044 718 5531
jarkko.merilainen(at)kuopio.fi